BUDAPEST — Tagadni próbálja a tagadhatatlant Zimány Linda (27). A modell nyakatekert magyarázattal állt elő arról, mi is történt azon az éjszakán, amikor videóra vették, amint rövid évődés után Jude Law (41) megcsókolja.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szvetlana
Kövezzenek meg! Nem tudom, hogy ki az a Jude Law. Nagy baj?
Ha viszont egy Zimilindi féle nőnek egy olyan férfi kell , aki a hányással küszködik meg a felállással, hát lelke rajta.
Egy röpke hírnévért mindent...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Ez egy luxus ribi. Dzsudzsák is odaadogatta a játékostársainak. Én elnevettem magam, mikor a cikket olvastam. Ez a rihe tényleg hülye, ha azt hiszi, hogy bárki is beveszi a meséjét! Jobban hiszek annak a fiatalembernek, aki látta őket távozni. Kiváncsi lennék, van e olyan pasi, aki nem döntötte meg! Kettőről tudok. A két öcsém, de ők nem forognak ebben a körben, és kedves, csinos, jó feleségük van, és hogy idézzem az egyik öcsém válaszát, mikor egy másik luvnyával kapcsolatban kérdeztem, hogy neki kéne e, ha nem volna házas, azt válaszolta, idézem: "Nekem nem kell olyan föld, amit isten tudja, hányan felszántottak már."
Ha rólam ilyet mondana egy férfi, elsüllyednék a szégyentől! Egy normális, magára valamit is adó férfi az ilyeneket nagy ívben kikerüli! És nem tudom, emlékeztek e rá, vagy két éve munkanélküli járadékért folyamodott, de a közfelháborodás miatt elállt tőle!
Atha
Nem igazán értem a felhajtást a dolog körül!
Erre kószált egy ismert színész és Zimilindi szolgálatba helyezte magát.
Problem?
Egészségükre!
:-)
Szvetlana
Kövezzenek meg! Nem tudom, hogy ki az a Jude Law. Nagy baj?
Ha viszont egy Zimilindi féle nőnek egy olyan férfi kell , aki a hányással küszködik meg a felállással, hát lelke rajta.
Egy röpke hírnévért mindent...
nehogymá
annyiszor visszajön ez a téma,hogy kényszert érezek beleszólni. a hölgyről annyit tudok,hogy általában valakinek a barátnője. ilyenekből van dögivel. ha nem foglalkozom a sok vv bb nevü senkikkel (már pediglen nem) akkor az ő tipusából 4 5 valamiért ilyen apropóból kerül cimlapra. van egy sylvi szilvi vagy szilvy talán szylvi nevü léány aki évente kényszert érez ,hogy akt képeket csináljanak róla. nem tudom ribanc e ,vagy csak népszerű,de ha rinya akkor ne legyen olcsó,mert egyszer megöregszik,akkor meg miból fog élni? jajj,a másik kedvencem a mult századból való szépség királynő,aki nem tudom "ki",csak idönként felböffen a bulvár piacra mint a fokhagyma egy kis abált szalonnás vacsi után. szomorú vagyok(nem),hogy nincs egy valamire való celebünk,aki után loholna a világsajtó,nem pedig az lenne a hir,hogy Jud Law kedden vagy szerdán ippen egy magyar leányt döntött meg. igy ,név nélkül mert kb ennyit ér.
tavaszi
...ami a testnek jól esik ---az a lelket magasztalja. Istenem a propeller is mi a túrónak foglalkozik egy komzumnő sorsával...szolgálatba helyezte magát ----ennyi. egyébként is a nőket azért teremtette Isten olyannak amilyenek...hogy a férfi számára örömet és boldog órákat szerezzenek. az már csak izlés-neveltetés -önbecsülés kérdése ,hogy melyik nő ezt a nemes ajándékot milyen csomagolásban adja át a férfinak. feleséggként -szeretőként-Qrvaként ...(és itt megkövetem a Qrvákat mert egy feleség is símán tulszárnyalhat egy profi qrvát...csak az titokban marad...)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.