Cristiano Ronaldo kisfia semmit sem tud az édesanyjáról, azt mondták a négy éves gyereknek, hogy meghalt. Nem csoda, hogy ezek után már nem kíváncsiskodik Cristianinho.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

töky
Azt viszont senki sem tudja, hogy 16 évesen is beéri-e a gyermek ezzel a válasszal...
darwin
@töky: Már 10 évesen sem.Lesz belőle egy olyan megveszekedett lázadó amilyen nem sok van.Mert ha a dachoz pénz is társul,megállíthatatlan a börtön,a nevelőintézet,a kórház és a temető felé.
töky
@darwin: Ne legyen igazad. Inkább annak drukkolok, hogy csak feleannyira legyen tehetséges ( bármiben ) a gyerek mint az apja a futballban.
Nyuszicsibe
A gyerek befejezte a kérdezősködést... okés. DE: 4 évesen beetetik ezzel a kamumesével, csóri gyerek feldolgozza magában, ahogy tudja. Majd nagykorában jön a következő történet anyukáról, megint a trauma a gyerek lelkének, amit rendbe kell tennie magában. És igaza van @darwin: nak: pénze is lesz, lehet tehetsége is, de milyen áron, milyen lelki háttérrel ?? Mondjuk Ronaldo alapból egy beképzelt majomgyerek szerintem, de én annyira nem mélyedtem a focisták jellemébe. Mindenesetre így lehet egy gyereket agyilag tönkrevágni.
sokanvagyunk
Ha majd megtanul olvasni, a bulvárlapokból megtudja... - nem lesz benne sok köszönet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.