Varga Mihály szerint a tisztességtelen kamatemelések és az árfolyamrés alkalmazása miatti kárpótlást sem kapják meg egyhamar a devizahitelesek. A nemzetgazdasági miniszter azt szeretné, ha a választók még az őszi voksolás előtt pénzt kapnának, erre azonban nem lát sok esélyt.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
Jó napot kívánok ! Pénzintézetétől keresem . Meghoztuk a visszajárót ,hová tegyük ?
s8.postimg.org/cekv85qx1/visszaj_r.jpg
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@Horizont: (21:29) Jó, de mik a realitások? Már csak 8,7 millióval tartoznak? Mert akkor nem az övék az a lakás.
Egyáltalán hogy adott 1 millióval magasabb hitelt a bank, mint a lakás teljes értéke? Tippelek. Bevonta a Ti lakásotokat is adósságfedezetbe. Ha nem tudnának a fiatalok fizetni, akkor azonnal vinnék a lakásotokat. Tehát jelenleg nektek sincs saját tulajdonú lakásotok. Hab a tortán, hogy a kocsira is tartoztok 3,2-vel.

Mi a harmadik hiteletek? Egyszer valami olyat is írtál.(az a szem meggy a habostorta közepén) :)
verőce21
@Horizont: (07:40) Nem ítéllek el és nem ájuldozok, sőt luxusnak sem tartom, én egész életemben olyan 200 m2 körüli házakban éltem eddig. :D Ez az "adósságspirálban fetrengők voltunk" sem lepett meg, azóta, hogy olvastam Tőled valahol, három hiteletek is van. Ne mulaszd el megírni egy kockás füzetben, és átadni a gyerekeidnek, hogyan ne csinálják. :)
(Most így ahogy nyugdíjas lettél, és elérted az ideális, egyetlen, emberhez méltó életmódot a "heti egy nap munka, hat nap pihenés"-t.)
gödörben
@Horizont: Nem csak a kormányból, de a fizetett bloggerek közül sem. Tudjuk ugye, hogy mindenki csak rongyrázásra vette fel a hitelt. Pedig aki tényleg arra vette fel az már végtörlesztette 180 Ft-on.
verőce21
@Horizont: (15:27) Nem értem az egészet amit írtál, mert nem tudom mit jelent matyóul, hogy: penye. :)
orogordog
Nagy semmi hírverés fidesz módra, aki eszt elhiszi szamarabb a lónál. Húzzák már 5 éve, de az árfolyam hétről hétre csúcsot dönt, ez ám a fidesz segítség.
hattorihanna
A címhez csak annyit:Vagy akkor sem! :-D Nem lesz ebből semmi emberek,de valamivel muszáj etetni a népet.Még van pofája azt mondani hogy:"Nemzetgazdasági miniszter azt szeretné, ha a választók még az őszi voksolás előtt pénzt kapnának, erre azonban nem lát sok esélyt. " Nos én sem látok arra sok esélyt,hogy ez a mocsok kormány valaha is jó útra tér...Ha akarnák 1 hónapon belül mindenki visszakaphatná azt ami megilleti,de ilyenkor érdekes módon lelassulnak a dolgok.De az állampolgárnak kutya kötelessége mindent azonnal befizetni,legyen is szó akármiről...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.