Ma ünnepli 40. születésnapját Egerszegi Krisztina. Az ötszörös olimpiai bajnoknő hatására ezrek kezdtek úszni. Manapság kerüli a nyilvánosságot, három gyermek édesanyja.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csa-csa
@Kamcsatka: szerezz te, vagy a kölyköd 5 olimpiai aranyat aztán dumálj ilyen baromságokat te idióta furkó!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csa-csa
@F_Viktor: "(+ az 1-1 olimpiai ezüst- és bronzérmét, 11 felnőtt EB aranyérmét, 5 ezüstérmét, 7 ifi EB aranyát, 2 ezüst és 1 bronzérmét).
PLÁNE! Felőlem arra az oldalra áll amelyikre akar, meg annak ír levelet is. Nekem az eredményei a lényeg. a többi nem érdekel.
Lehet, hogy rossz hasonlattal élek, de Elton J. , F. Mercury pl.nagy nagy kedvenceim. Aztán kiderült hogy melegek. Na és! Ettől nem ugyanolyan jó zenészek?
F_Viktor
@csa-csa: 2002-ben Egerszegi "nagyon ellenszenvesnek" tartotta az ország nagyobbik részét, ezt elmondta, leírták vele kapcsolatban.
Ekkor már nem volt aktív sportoló (már nem kellett versenyeken egy országnak mellé állnia), politikai közszereplőként az általa megsértett emberek véleményét viselnie kell, ezért a kritizálók "lehazaárulózása" több, mint nevetséges.
varrólány
@F_Viktor: Az ismereteim akkor hiányosak mert nem tudtam hogy melyik párt mellett állt vagy ellene. De így sem lett ettől sem kevesebb sem több az én megítélésemben.
Mindig kaptak a sportolók elismerést bármelyik párt is volt hatalmon.
Ebben az országban van az hogy már mindenkit nagyítóval néznek hol volt ,mit csinált milyen származású , kivel van egy fényképen , ...stb.
F_Viktor
@varrólány: Egerszegi teljesítményét minden kormány, még a Káder rendszer is elismerte. Annyi esze lehetett volna, ha meg akarta volna őrizni azt a szeretetet amit egy egész országtól kapott, akkor nem áll egyik párt mögé sem, nem vállal fel semmilyen részvételt egy párt kampányában.
Mert ezután joggal kapja a kritikákat, ezután a kapott pozíciók, anyagi juttatások
bérként hatnak.
Most jogosan egy kalap alá veszik Egerszegit pl. Borkaival, Kováccsal (Kokó), Gyulayval.
sokanvagyunk
@F_Viktor: Egy nagyon sikeres, világszerte elismert és eredményei miatt is tiszteletet érdemlő családanyát születésnapja alkalmából köszöntjük itt néhányan.
Miért is ne lehetne egyébként Neki is véleménye/állásfoglalása a világ dolgairól? - akár politikai is.
F_Viktor
@sokanvagyunk: Természetesen lehet véleménye, de akkor vállalnia kell neki és híveinek is azok állásfoglalását akiket megbántott.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.