Az elmúlt egy évben már annyiszor találkoztam a következő problémával, hogy itt az ideje írni is róla. Íme az olvasó levele: “Tudsz-e segíteni olyanoknak a társtalálásban, akik mondjuk keresztények? Nem katolikus vagy református hanem egy újkeresztény gyülekezetbe járok. Alapvetően ebben a közösségben kéne megtalálnom a páromat. És érthető, hogy könnyebb is lenne olyan emberrel összeismerkedni, aki hasonló szemléletű mint én. Egy tökéletes világban ez nyilván sikerülne is. A közösség ahová járok, nem segít túl sokat. Nem lehet ismerkedni vagy legalábbis nagyon nehezen. Nem veszem észre, hogy érdeklődnének irántam. A férfiak nagyon passzívak és akiket ismerek, azok nem igazán keltik fel az én érdeklődésemet. Év végén már 39 éves leszek és nem is volt egyáltalán komoly párkapcsolatom. Szerinted hogyan lehetne ezt a problémát megoldani?”

Feltöltő: ramengirl70
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
társat a következő helyeken egyáltalán ne is keressen az illető:

- hitgyülekezet
- internet
- kocsma
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr plágium
Rossz helyen keresed, ilyen egyszerű.Szórakozni, kirándulni kell járni és belebotlasz...vagy a 6-os villamoson a lábadra lép :)
KERKA
Most úgy őszintén: Miről lehet beszélgetni egy olyan férfival, aki a hitgyülekezetbe jár? Az is fogós kérdés, hogyan viszonyul a szexhez, szóval ez így elég gáz!
varrólány
@KERKA: Nekem is volt jehova barátnőm , van hit gyülekezetes férfi ismerősöm, katolikus barátnőm, és bármiről lehet velük beszélgetni a vallás témát nem feszegetjük de az életben van annyi érdekesség napi történések.
Tiszteletben tartjuk egymás nézeteit és sosem mondtam egyiknek sem hogy minek megy templomba , és nem vitatkoztam velük a hitükről.
Ha van itt gyülekezetes férfi majd megírja talán hogyan viszonyul a szexhez .De szerintem ők zárkózottabbak.
Dr plágium
@varrólány: pedig a szexhez nem szabad bezárkózni :) csak ha Emmával csinálja :)
KERKA
@varrólány: A propin hitgyülis férfi? Jaj, de aranyosnak tetszik lenni:))

Már bedilizett volna itt közöttünk:))
sokanvagyunk
@KERKA: Pedig itt sok van... - balhitgyülis. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.