Jáksó László öt éve, annak indulása óta dolgozott a Class FM-nél. A Borsnak adott rövid interjúban arról is beszélt, miért távozik.

Csiszár Jenővel egyszerre távoztak, a rádió közleménye szerint közös megegyezéssel. Jáksó elmondta, belefáradt abba, hogy dalkonferálós hülyeséget csinál és egyébként is rengeteg dologhoz ért, amit kamatoztathat.

Korábban is tudták a rádiónál, hogy nem halna bele, ha többet nem hívnák fel azzal, hogy lehet-e számot kérni. A rádióra, az ott dolgozókra nem haragszik, sőt hálás nekik, amiért a Danubius megszűnésekor szinte az egész stábot átvették – olvasható a Borsban.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Ebben mi a hír?! Ez egy kerek egész történet, Jáksó teljesen korrekt!
verőce21
"Azon röhögök, hogy akik most a távozásomat ünneplik a kommentekben, azok mennyire idegesek lehettek az elmúlt húsz évben." - Jáksó
Fradigege
Az a szerencse, hogy semmi, de semmiköze nincs ehez a Heti hetesnek. El tudnám képzelni, hogy csinos kis végkielégítést kapsz, de menj már.
csa-csa
Részemről mindegy hallom, látom-e, mert marhára zavar, hogy szándékosan egész egyszerűen nem hajlandó egy mondatot normálisan elmondani. Pedig nem buta pali, de ez már uncsi és erőltetett.
picike
nem számit van pótlás mindenütt biztosan ,de korekt a Jáksó mindig ,de ott legalább fizették
mariaberta
Most aztán bánatba rogytam. Talán akad még műsora? Biztosítva van a megélhetés? Vagy ő is kénytelen lesz 47.000-ből megélni? Álmatlan éjszakáim lesznek, amíg nem tudok biztosat!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.