Akad-e férfiember, aki nem emlékszik Samantha Foxra és Sabrinára, a nyolcvanas évek kebelcsodáira? Csak aki nem élt abban a korszakban. Most, kissé megkésve, mindketten Magyarországra jönnek.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varrólány
Kicsit megkésve de feltehetően annál nagyobb dekoltázzsal jönnek , mert most már az ilyen kötelező is!:-))
perfekt
@varrólány: szia olyan jókat írsz mostanában:)) is-öröm olvasni.Szép az ha a hölgy "láttatja" magát diszkréten--sokkal jobban rámozdul a férfi fantázia- az érdeklődés a nő megismeréséhez is.
varrólány
@perfekt: szia, köszi !:-)) nem igazán divat mostanában a diszkrét megjelenés , legalábbis azzal példálóznak hogy meg kell mutatni ami szép .
Egy igazi nő nyakig begombolkozva is vonzó. persze nem árt ha szép arcú , és arányos testalkatú!
A férfiakon is van néznivaló anélkül hogy kigombolkoznának!:-))
perfekt
@varrólány: :-) Na az viszont szép lenne ha a férfiak--mutogatnák amijük van:)) de főleg nyáron,mi is többet láttatunk magunkból---mint más évszakokon--ez is olyan tudatos--mint a hölgyek ,viselkedése--nyilván a virág ,és a méhecske esete vizionálható.:)) A z én problémám annyi csak--hogy--hagyni kellene még felfedezni valókat a meghitt órákra is--és a kivagyiság mellőzését is..Persze több hölgy van mint férfi--és ez generálja ezt a fajta "versenyt" is:))
varrólány
@perfekt: A virág és a méhecske:-))
Teljesen igazad van a nők közt megy a versengés , és látványban akarnak elsősorban előretörni trójai" falónőként."
Most már jön az ősz , így inkább öltözködni kell mint vetkőzni!:-))
perfekt
@varrólány: Látom,ismerős terepen vagyunk---és őszintén megleptél a "falónőként " című kifejezéseddel--de tetszik.Mifelénk ,ezeket a hölgyeket másként becézgetik.Igen az ősz--én annak a híve vagyok--hogy úgy kell öltözni--hogy ne sokáig tartson a vetkőzés:-)) sem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.