Matolcsy György határozata alapján a minimálbéresek jövőre nem költhetnek többet hiteltörlesztésre havi 33 ezer forintnál, azaz ennél nagyobb hitelt nem vehetnek fel.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

darwin
Ez eddig is így volt.Úgy kaptunk svájci frank kölcsönt,hogy 64000 ft volt a havi törlesztés.A bank szabályai szerint,többet nem lehetett.Fél év múlva 130 000 lett.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dzurinda
@szandokan: Nekem egy ismerősöm pont így volt, a régi autóját adta le, egy 4 milliós autót vett, és neki bizony kért mindenféle igazolást a bank. Kb. 2007 környékén volt ez, ha jól emlékszem. Nem lehet, hogy egyes esetekben igaz, amit írsz, miszerint nem kellett semmit sem igazolni, viszont ez nem volt általános? Egyszerűen a bank szemszögéből nem logikus úgy kihelyezni a hiteleket, hogy nem látják a megtérülést.
szandokan
@dzurinda: Lehet, hogy igazad van, mindenesetre több olyan esetről is tudok, ahol nem kért a bank semmit.
JAJMÁR
@szandokan: 18:35 Elég poénos, ha nincs tapasztalatod, de vitázol azokkal, akiknek van, nem gondolod? :)

Kizárt, hogy egy bank ne kérjen semmilyen garanciát! Miért adna a bank hitelt olyan embernek, akinek semmije nincs, és esélye sincs a hitel visszafizetésének? (Már bocsi, de nem h@lyék ők sem)
szandokan
@JAJMÁR: Márpedig használt autók terén ilyen nagyon sok volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.