Több millió forint értékben loptak el ékszereket Zalatnay Ciniék otthonából – értesült a Bors.

Az énekesnő hónapokon át igyekezett titokban tartani, ami történt, mert állítólag a nyomozók is ezt kérték tőle. A betörésre sem ő, sem pedig a lánya nem ébredt fel, arra gyanakszik, hogy esetleg elkábíthatták őket.

A Borsnak a rendőrség elismerte, hogy indult nyomozás az ügyben, viszont ezt felfüggesztették, miután a tettes személyét nem tudták megállapítani.

"Azt mondták a nyomozók, mostanában valami spray-vel szoktak befújni a lakásokba, amitől elkábulnak a bent alvók. Azt sem zárhatjuk ki, hogy ez történt. Negyvenévi munkámat vitték el" – nyilatkozta a lapnak Zalatnay Sarolta.

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Hát Cini! Az a sanda meglátásom, hogy jó eséllyel indulhatnál a Miss Münchausen vetélkedőn!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
@KERKA: tegnap, 22:11
Lehet azt is tisztességesen csinálni, ha tisztességesnek érzed magad. A szegény embernek is szüksége van biztosításra, mert ha elvész, eltörik, tönkremegy valami, neki is kell anyagi segítség a megújításhoz. Sőt!
A te felelősséged ott lépne be, hogy nem szükségtelenül a legmagasabb kockázatot s annak díját sózód az ügyfélre, hanem egy korrekt egyezséget.
KERKA
@tivoli: Ez így igaz is lenne, de ott van a DE! mint minden pénz betét, a biztosítás is egyik fajtája a takarékosságnak , gondoskodásnak. Az ügyfél számít arra, hogy 10 vagy15 év múlva nyereséggel zárja a futamidőt. MIvel a forint egyre romlik, a betét összege évente emelkedni fog, mert csak így tartja meg a reál értékét. A futamidő ha 10 éves, akkor 6 év után jelentkezik valamennyi hozam, ha közben kiveszed vesztesz rajta. A biztosító a betett pénzzel "játszik" befekteti, ami vagy bejön, vagy nem. S aztán ott vannak a kockázati tényezők is, ami miatt a biztosító magának könyveli el a hasznot. Egy szó, mint száz, én nem látok benne jó befektetést, én más módját csinálom a pénzforgatásnak. Ami ugyan kevesebb haszonnal jár, de az biztosabb.
Ha anyagi kár ér: valóban fizet a biztosító, de ugyanakkor a következő évben megemelkedik a biztosítási összeg, így 1 év alatt visszafizeted azt, amit kaptál.
Jól ki van ez találva, még egyetlen biztosító sem jelentett be csődöt:))
Szivem: nincs korrekt egyezség, mert akkor mi a biztosító haszna?
Szimba
@silber13: Nem hiszem, hogy Janis Joplint, meg Maggie Bell utánozásakor kezdett hanyatlani. Egyszerűen megöregedett. Mint pl. Korda György, akinek "a hangszálai megvastagodása miatt ma már nem tud olyan hangterjedelemben énekelni, mint régebben. Gyuri bácsit ez nem zavarja, sőt apró praktikákkal igyekszik erről elterelni a közönség figyelmét". Ennyi.
silber13
@Szimba: Csak furcsállottam, hogy erölteti a számaikat, hát nem ment, abba is hagyta!
Szimba
@silber13: Nem tudom, van-e fellépése mostanság. Minden esetre, nagyon sajnálom őt.Nagyon sokra vihette volna, ha nem Mo.-n él.
silber13
@Szimba: Igazad vban, még csak annyit, hogy nem úgy él, ahogy élt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.