Több millió forint értékben loptak el ékszereket Zalatnay Ciniék otthonából – értesült a Bors.

Az énekesnő hónapokon át igyekezett titokban tartani, ami történt, mert állítólag a nyomozók is ezt kérték tőle. A betörésre sem ő, sem pedig a lánya nem ébredt fel, arra gyanakszik, hogy esetleg elkábíthatták őket.

A Borsnak a rendőrség elismerte, hogy indult nyomozás az ügyben, viszont ezt felfüggesztették, miután a tettes személyét nem tudták megállapítani.

"Azt mondták a nyomozók, mostanában valami spray-vel szoktak befújni a lakásokba, amitől elkábulnak a bent alvók. Azt sem zárhatjuk ki, hogy ez történt. Negyvenévi munkámat vitték el" – nyilatkozta a lapnak Zalatnay Sarolta.

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Hát Cini! Az a sanda meglátásom, hogy jó eséllyel indulhatnál a Miss Münchausen vetélkedőn!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
silber13
Hát Cini! Az a sanda meglátásom, hogy jó eséllyel indulhatnál a Miss Münchausen vetélkedőn!
Dr plágium
Talán csak a biztosítót akarja megfejni, hiszen állítólag semmije sem volt :)
bakegya
Klasszikuss eset!A hangodat nem tudták elvenni Tőled!Veled vagyunk Cini!-tudom hogy ez nem vígasztal...a mi százéves udvarházunk hagyományőrző értékeiért hétszer törtek ránk a nyomorultak-mégse találják őket-pedig csakkk a kertek alá menekültek!
volvós
Valami nem stimmel...eddig arról szóltak a hirek, hogy Cininek hatalmas tartozásai
vannak magánszemélyeknek, bankoknak, és nyomorban él.A könyvében leirt " barátokat "( szeretöket ) Ö rabolta ki, nem ingyen fetrengett.! Miért kellett hónapokig titokban tartani a
rablást ?? Nehogy már a nyomozók ezt javasolják ! Söt !! A közvélemény ha tud róla, esetleg tanuk is jelentkeznek, ha meg nagy értékü ékszereket vittek el, azt a rablók azonnal értékesitik, nem pedig az Operában veszik fel, hogy villogjanak.Szánalmas vénasszony !
keresztapa
Forog a kerék, a kisemmizett érzetet most ismeri meg!
dömdödöm
Veled mindig történik vmi b_____meg vagy te lopsz ( sitt )vagy átbaxnak vagy tőled lopnak .
Érdekes más ember élhetne 500 évig akkor nem történne ennyi minden :-(
Fradigege
Másról lett híres Cinike. Nem voltak vele kis pajkos fiúcskák? Lerendezték őt, ragadt minden. Megitták, elszívták amit kellett. Majd ezt kihasználva leléptek a szarjéval. Sok ilyet hallottam.
KERKA
Van egy rossz hírem Cininek. A biztosító akkor fizet, ha minden egyes ékszerről van fénykép, és évek óta fizeti a külön biztosítást az ékszerek után :((
Esetleg számlával igazolja a vásárlás tényét.
40 év munkája veszett el, mondja ő! Meg vagyok győződve, hogy a pénzét nem ékszerekbe fektette be.Valami mást kellene kitalálni, ami hatékonyabb:))
tivoli
Cini egyetlen értéke a hangja, de mit halljuk, azt nem vitték el. :-))
Toby
Hogy ezzel a "többszörösen is kipróbált" nővel mindig történik valami, aminek pénzügyi vonzata van...valami csoda !
sokanvagyunk
@Toby: Legközelebb nem elkábították, hanem elcsábították? :)
nena
Vajon miért nem hiszünk ennek a p.nának. Jahh hogy tett valamit érte... :P
silber13
@sokanvagyunk: Nem hiszem! Sokkal inkább Soós Zoltán verse a Cinihez illő!

vagvolgyijeno.gportal.hu/gindex.php?pg=26801137
varrólány
@silber13: ..".sóvár öreglányok,"... ó egek..:-))
silber13
@varrólány: Meg azok a férfi sikolyok..! Hááát..! Donna Tonna, ha ugrik...!:-)))
pityuka
Azért ember ennyire nem amortizálhatja le magát.
levarosbukta
Könyörgöm tegyetek fel avatarokat, borzalmasak ezek a szürke kockafejek!
vukkocska
Ha ilyen értékű ékszerei voltak, miért nem az adósságát rendezte? Mert eddig szegény volt, mint a templom egere.
silber13
Nagy " csirkétfogdosó " ez a nő!:-))))
Desischado
@levarosbukta: Amint látod, én máris raktam! Amúgy tényleg rondák!
Desischado
Annyit hazudik, amennyit nem szégyell. Egy szavát sem hiszem.
csip-csop
nemtudom megèrteni, hogy mièrt vagytok ilyen rossz màjuak a Cinivel szembe! nem minden igaz amit az ujsàgok irtak ròla, ha csalt vagy nem a Cini kuty f@ a minszer pinkièkkel szemben, az semmi amit a Cini csinàlt (vaqgy is ràfogak mindent)
csip-csop
Desischado: csak annyit akarok mondani, hogy nem kell mindig rossz vèlemènnyel lenni a Cinirol, mert Ot ugy àllitotta be a sajtò, hogy mindenki megutàlta. Pedig nem igy van. Engem nem lehet befolyàsolni, senkirol, semmirol, addig amig nem tapasztaltam meg.
csip-csop
@Desischado: miszter pinki viki, mennyit hazudik? O aztàn igazàn nem szègyel semmit.
KERKA
propeller.hu/szorakozas/2996168-nem-fizet-biztosito-zalatnay-ellopott

Most az az indok, hogy nem volt zárva a ház!! Lesz még több indoklás is, hogy miért nem fizet a biztosító. Kemény derby lesz a Cininek 4 milliót bekasszírozni a biztosítóján,:))
tivoli
A szomszéd lezárt sufnijából vittek el egy láncfűrészt. A biztosító úgy döntött, hogy nem fizet, mert csak egy lakat volt rajta.
csip-csop
@Horizont: mindenki hazudik akàrmilyen modon vagy igy vagy ugy, de azèrt nem kell a Cinit ennyire alà becsulni, mert O a Magyar àllamnak sokat tett az asztalra, ezek meg csak viszik a lovèt a szemunklàttàra ès senki nem szol semmit, lopnak csalnak hazudnak. Tehàt a Cini az csak kezdo melettuk. Nekem O a pèldakèppem, ès a rajongoja vagyok miòta megszulettem, ismerem kozelrol is.
csip-csop
A bhiztyositò nem is fog fizetni, mert egy màsik csavargò intèzmèny, azok is olyanok mint a mi miszter pinki miniszterunk, lopnak, csalnak hazudnak.
Szimba
@tivoli: Sajnos már az sem. Nagyon szerettem a hangját, a számait, de amit mostanában a koncertjein - tv- ből hallom, látom - az borzalmas.
Szimba
@vukkocska: Milyen ékszerei lehetnek medveczkinek, oszt ő sem adja el, inkább sír, hogy milyen kevés a nyugdíja, nem tud belől megéli, de milyen villában lakik, milyen kertet tart fenn?
tivoli
@Szimba: ma, 18:13
Régen nem hallottam élőben, de mindig szerettem a hangját. S ez már így is marad, bármit művel közben.
Szimba
@KERKA: Azért azt tudni kell, hogy a biztosító ügynöke, ha téged be akar "szervezni", fűt-fát ígér -mert neki te fontos vagy a bérezése miatt - a pénzedért, csak nem mond el mindent, amit tudnod kéne ahhoz, hogy a számodra legmegfelelőbb biztosítást köss. Kiakadtam pl. egy olyan tételen, hogy ha a hűtőm, mélyhűtöm leolvad. Kérdezem: ebben az esetben hogy bizonyítom, mennyi a károm? Amikor megkötöm a szerződést, lefényképezi, vagy tételesen felértékeli a benne levő cucc értékét? Na de ez naponta változik nem? És bemondom, hogy tele volt szarvas hússal. Elhiszik és kifizetik a kárt vajon?
KERKA
@Szimba: Engem a biztosító be akart szervezni, de nem ügyfélnek, hanem ügynöknek.
MIndent végighallgattam, aztán mondtam, hogy nekem ehhez nincs gyomrom:))
csip-csop
a biztositò mielott szerzodèst kotott volna Cinivel, megkellett volna nèzni, hogy meg-e felel a lakàs a szerzodès kotèshez, ha az ajtò biztonsàgi zàrral rendelkezik stb. de csak a lovèt akarjàk beszerezni. A cininek meg javaslom, hogy ne pereljen, mert az pènzbekerul, ès mehet èvekig vitatkozni a birosàgra ès csak fillèreket kap ido veszitès mert az ugyvèdek fideszesek.
vukkocska
@Szimba: hát igen, a Szabadság hegy és a Széchenyi hegy között egy óriási villában lakik, gyönyörű nagy kerttel. Igaz a mondás, aki sír, attól el kell venni.
Szimba
@tivoli: Ne is hallgasd, szerintem mindegy, hogy élőben vagy tv-ből, borzalmas. Maradjon meg benned, ahogy szeretted.
Szimba
@KERKA: Hát igen. Vagy születik rá valaki, vagy a kényszer viszi rá, hogy biztosítási, vagy akármilyen ügynök legyen.
Szimba
@tivoli: Csak vedd elő a kazikat és azon hallgasd. Ne nézd, ne hallgasd a mai tv-s felvételeit. Sajnos Cini leépült mind hangilag, mind megjelenésben.
Szimba
@bakegya: Nem tudták elvenni, elment magától. De azért szeretem, szerettem a régi hangját, a dalait.
KERKA
@Szimba: Az az igazság, hogy csak azt tudod igazán csinálni amiben hiszel, vagy nagyon szereted. Arra képtelen lennék, hogy emberekből pénzt csaljak ki hazugságra (amiben én sem hiszek) mikor még kajára is alig van pénzük!
Szimba
@KERKA: "csak azt tudod igazán csinálni amiben hiszel, vagy nagyon szereted." - kivéve, ha nincs más választásod. Ha munkát keresel és sokáig semmi, csak ilyen. Éhen csak nem halhatsz. Én elhiszem, hogy van, amikor az embernek fel kell adnia az elveit a maga és családja érdekében. Mondjuk nem gyilkol, hanem elmegy ügynöknek, amíg nincs jobb.
mariaberta
Milliókat érő ékszereket loptak el? De hát ő szegény mint a templom egere hiszen nem tudja visszafizetni a kölcsönöket.
Ki érti ezt? De hát ilyen az élet. Csala Zsuzsa /Isten nyugosztalja/ is szegény nyomorgó volt amíg élt. Aztán kiderült, hogy nagy a vagyon, de nyilván olyan jó érzés ha az embert sajnálják.
bakegya
@Szimba: jó csapattal jó zeneszerzőt és szövegírókat fogott ki-a technika is sokat húzott föl a hangján-szórakoztató és hiánypótló volt a műfaj amit nyomtak.
Sokat próbált női sors is egyben az övé-az már igaz-még ha kicsit el is szalasztotta a lovat amin ülhetett-sajnálom ahogy időskorára is küzdeni kényszerül önmagával is-és akkor még a betörők is zaklatják.Nem egyszerű-remélhetőleg vízionálják a barátai is és átsegítik ezen a csapáson is.
silber13
@Szimba: Szerintem akkor kezdett hanyatlani a művészete, mikor rájött a dili és utánozni kezdte Janis Joplint, meg Maggie Bell-t. Pedig beláthatta volna, hogy ettől a két, tényleg nagy művésztől igen messze állt és nem csak akkor, hanem most is.
tivoli
@KERKA: tegnap, 22:11
Lehet azt is tisztességesen csinálni, ha tisztességesnek érzed magad. A szegény embernek is szüksége van biztosításra, mert ha elvész, eltörik, tönkremegy valami, neki is kell anyagi segítség a megújításhoz. Sőt!
A te felelősséged ott lépne be, hogy nem szükségtelenül a legmagasabb kockázatot s annak díját sózód az ügyfélre, hanem egy korrekt egyezséget.
KERKA
@tivoli: Ez így igaz is lenne, de ott van a DE! mint minden pénz betét, a biztosítás is egyik fajtája a takarékosságnak , gondoskodásnak. Az ügyfél számít arra, hogy 10 vagy15 év múlva nyereséggel zárja a futamidőt. MIvel a forint egyre romlik, a betét összege évente emelkedni fog, mert csak így tartja meg a reál értékét. A futamidő ha 10 éves, akkor 6 év után jelentkezik valamennyi hozam, ha közben kiveszed vesztesz rajta. A biztosító a betett pénzzel "játszik" befekteti, ami vagy bejön, vagy nem. S aztán ott vannak a kockázati tényezők is, ami miatt a biztosító magának könyveli el a hasznot. Egy szó, mint száz, én nem látok benne jó befektetést, én más módját csinálom a pénzforgatásnak. Ami ugyan kevesebb haszonnal jár, de az biztosabb.
Ha anyagi kár ér: valóban fizet a biztosító, de ugyanakkor a következő évben megemelkedik a biztosítási összeg, így 1 év alatt visszafizeted azt, amit kaptál.
Jól ki van ez találva, még egyetlen biztosító sem jelentett be csődöt:))
Szivem: nincs korrekt egyezség, mert akkor mi a biztosító haszna?
Szimba
@silber13: Nem hiszem, hogy Janis Joplint, meg Maggie Bell utánozásakor kezdett hanyatlani. Egyszerűen megöregedett. Mint pl. Korda György, akinek "a hangszálai megvastagodása miatt ma már nem tud olyan hangterjedelemben énekelni, mint régebben. Gyuri bácsit ez nem zavarja, sőt apró praktikákkal igyekszik erről elterelni a közönség figyelmét". Ennyi.
silber13
@Szimba: Csak furcsállottam, hogy erölteti a számaikat, hát nem ment, abba is hagyta!
Szimba
@silber13: Nem tudom, van-e fellépése mostanság. Minden esetre, nagyon sajnálom őt.Nagyon sokra vihette volna, ha nem Mo.-n él.
silber13
@Szimba: Igazad vban, még csak annyit, hogy nem úgy él, ahogy élt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.