A tizenöt éves lány a tehetségkutató legfiatalabb győztese. Könnyek között köszönte meg mindenkinek: a közönségnek, Szikora Róbertnek és Istenes Bencének is. Horányi Juli végzett a második helyen.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Megérdemelten győzött. Végre az első győztes aki meg is érdemelte a győzelmet. Szülei büszkék lehetnek rá hogy már ilyen fiatalon ennyire tehetséges, még sokra viheti a zeneiparban.

Remélem nem kell mennie drogtesztre.
hattorihanna
@Dr. Felipe: Igen,végre ez az első ebből a műsorból,mikor tényleg azok jutottak be akiknek hangjuk és egyéniségük is van.
Mondjuk én Horányi Julinak örültem volna,mert Tóth Andinak még lett volna ideje
később is befutni,Julinak meg már nem annyira.
De a lényeg hogy szombaton kiesett, a "görcs" Richárd,mert azt nem bírtam nézni sem,hiába volt jó hangja.
Dr. Felipe
@hattorihanna: Juli is jó volt de volt nála egy jobb, az Andi. Ez volt szerintem a legszínvonalasabb finálé és remélem hogy lesz jövőre is X faktor.
Bonbon
@Dr. Felipe: @hattorihanna: Azért a legjobb a Tha Shudras volt. Ők voltak a legegyénibbek. Mindenesetre most még Andi is nagyon karakán, tele energiával, zeneiséggel, de félek, belőle is csak egy nyálas pop dívát csinál majd az RTL, mint mindenkiből. Az eladhatóság mindenek felett.
hattorihanna
@Bonbon: A Tha Shudras is tényleg nagyon jó volt,és eredeti!
csa-csa
@Dr. Felipe: egyetértek!
nehezen tudtam volna eldönteni kire szavazzak. a Julinak rendkívül érdekes a hangja, az Andi meg egy vagány kis csaj tele energiával és mi tagadás tehetséggel!
na és az a 25 milla sem egy hátrány! remélem okosan használja majd! Mert ugye ilyenkor jönnek a haverok, a rokonyok, oszt ha nem osztogatod orrba szájba a kölcsönöket, te leszel a legnagyobb tehetségtelen ribansz! Lesz még mit hallgatnia az tuti!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.