Hiába karcsúsított le sokezer embert sikerrel a Schobert család feje, az énekesnőbe már többször beletört a bicskája. Úgy véli, Verának nem csak az ő tanácsaira, hanem felesége edzéseire is szüksége lenne.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KERKA
El kell fogadni Tóth Verát olyannak amilyen. Ha ugrabugrál hónapokig, lehet, hogy lead akár 10 kilót is, de az vissza fog menni.
Tudomásul kell venni, hogy van ilyen is, és nem kell piszkálni érte.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KERKA
@Mariner1: nem rossz ötlet:)) esténként jókat röhögnénk az olyan korlátolt pasikon, mint amilyen te vagy:))

A Cserháti Zsuzsának gyógyíthatatlan pajzsmirigy betegsége volt, és ez okozta azt a rettenetes elhízását. Az miatt már sajnos nem kapott szerződést a Moulen R.ban, ez okozta nála a későbbi depressziót.
Az, hogy mi okozta a Veránál az elhízást ezt genetikai vizsgálattal ki lehet szűrni, de nincs róla tudomásom, hogy volt-e ilyenen.
Hogy neked mi az esztétikai trauma nem tudom, de lehet, ha meglátnálak engem is nagy trauma érne:))
Nil
Én szívesen segítenék neki - természetesen ingyen- de túl kicsi vagyok hogy az ilyen hírességek rámakadjanak - nekik Norbi kell és mindenféle drága vacak
Mariner1
@KERKA: Nekem akármilyen lehet a külsőm. Nem mutogatom színpadon, tévében.
Egyébként rendkívül gyönyörű vagyok.
Desischado
Engem nem érdekel a külseje, és egyáltalán ő maga sem. Mivel a testvérkéjével együtt utálom! norbikáékat úgyszintén. De az biztos, hogy ilyen borzalmas ruhákat amiket visel, sem lehet minden nap látni. Roppant előnytelenek! Se ízlése , a stylist-nek sincs, - és modora!
KERKA
@Mariner1: 21.49 szerencsés alkat vagy:))
kopeba
Gusztustalan az biztos , nem is szabadna fellépnie máshol csak rádióba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.