BUDAPEST – Azt gondolnánk, hogy Sarka Kata (28) az egyik leghíresebb honi médiacápa, Hajdú Péter feleségeként és a hazai sztárvilág egyik ünnepelt alakjaként vígan lubickol a celebvilág tengerében, ám az igazság más. Mint azt nekünk bevallotta: ha újrakezdené a karrierjét, valószínűleg nem a reflektorfényt és a nyilvánosság előtti életet választaná.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Most se késő, csak követni kell a Palik Laciék példáját, de abból semmi nem lesz mert a spiné élvezi ha dicsekedhet, hogy mije van...
soljanka
És mindeközben mindent megtesz, hogy írjanak róla.
mariaberta
Igazán? Akkor vonuljon vissza, ne akarjon mindenáron a "Kiskegyed, a Bors és egyéb bulvárlapokban szerepelni. Még akkor sem ha életre szóló csata dúl közte meg az u.n. valaha volt szépségkirálynő között. Bár akkor elesik némi konyhapénztől.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.