Hatalmas blamát követett el a Terrorelhárítási Központ (TEK). Hajdu János, a terrorelhárítók vezetője bombalaborról, csőbombáról beszélt a híradókban. A valóság azonban messze nem ilyen komplikált. 

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verum
"...egy védett személy biztonsága érdekében végzett nyomozás során akadtak az elkövetők nyomára."
No comment.
verum
Egyébként mindentől függetlenül - ennyi idő alatt minden kétséget kizáróan megállapítani, hogy nincsenek kapcsolatban sem terroristákkal, sem bűnözőkkel, szép teljesítmény.
Ezt eddig csak a NAV tudta felülírni, egyetlen hétvégi átvilágítással...
Dr. Felipe
Házilag készített tűzijátékot az ürge. Ennyi. Gondolom központi utasításra riogatta a népet a TEKnős főnök.
GeoCravker
@verum: A védett személy ezek szerint egy veszprém melletti erdőben lett elhantolva. Teljes menetfelszereléssel. Még az is lehet, hogy valami nyilas Jumrdzsák volt, akit a fegyverével együtt temettek el. Biztos azt védte a TEK. Mert már elindították a halottébresztési eljárását, és a rehabilitációját.
sentinel216
Ez köll a magyarnak! Nincs elég bajunk? A saját kormányunk akar bennünket pánikba kergetni. Ezek után ez a Hajdú még nem a hiányzó biciklicsengők miatt molesztálja a munkásembereket a Tiszántúlon?
dömdödöm
Ez volt a parancs ? Terroristát kellett produkálni ,mindenáron . ? Ezt fordítsátok az mtva -n
angolra 23 , 50 kor - oroszra 0,15 kor .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.