Tegnap a Propeller is beszámolt arról, hogy Töröcsik Mari idős korára tekintettel nem vállal már új szerepet, inkább visszafogja a munkatempót. A Ripost tegnapi cikke szerint a legenda ezt nyilatkozta:

Zsótér Sándor felkért, hogy szerepeljek egy színdarabban, amit pár hónap múlva kezd majd játszani a Nemzeti Színház. Én azonban úgy döntöttem: nem vállalom. Túl megerőltető már nekem egy új darab, bele kell törődnöm, hogy drasztikusan lassítani kell, és örülni az életnek.

Ma viszont ennek éppen ennek az ellenkezőjét állítja a Nemzeti Színház sajtóreferense, Bánfalvi Laura. A 24.hu-nak Bánfalvi elmondta, hogy Töröcsik

a futó darabok mellett hamarosan próbálni kezdi a Galilei élete című Bertold Brecht-darabot, Zsótér Sándor rendezésében. A március 20-i premier előtt pedig még Ibsen Brandjében is látható a 80 éves művésznő, ahol ő alakítja Brand anyját; a darabot szintén Zsótér Sándor rendezi.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ha onzoek vagyunk: akkor minel tovabb szeretnenk, ha szinpadon maradna, de ha igazan szeretjuk, mint embert, hosszu, boldog eletet kivanunk Neki szereto ferje oldalan. Megerdemli a pihenest, megerdemli, hogy pihenhessen a gazdag , munkas elete utan...

Legyen minel tovabb a Nemzet (e'lo) Szinesze...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.