Kiengedik Lagzi Lajcsit az előzetes letartóztatásból – írja a 24.hu. A mulatóskirály ügyvédje, Dr. Fröhlich Krisztián elmondta, védence vasárnap reggel hagyhatja el a székesfehérvári büntetés-végrehajtási intézetet.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Akkor megint bukta az ügyészségnek mert nem tudnak tényleges adatokkal igazolni az állításukat.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szaboria1
Akkor megint bukta az ügyészségnek mert nem tudnak tényleges adatokkal igazolni az állításukat.
Szókrakész
Ha lopott sitten tartani, ha nem akkor...
Akkor...megint súlyos milliárdokat fizetünk kártérítésre.
uzbence
Az előzetes, nem büntetés, csak nyomozást segítő intézkedés. Várjuk ki a végét. Lehet, hogy már minden lényeges adatot tudnak. Következhet a vádemelés?
colibri
Az előzetes megszüntetése még nem jelenti, hogy ártatlan. Legalábbis én ezt olvastam ki a bíróság indoklásából.
Pálinkafőző Rézüst
@Horizont: valahol valamit mondani akart ez a pali...Megmutatták neki, hogy kell a pofát súlyba rakni! Nem is dumál a pali semmit...
wagabund
@Pálinkafőző Rézüst: asszem bingóóó!
eszegfu
@Horizont: Erre én is kiváncsi vagyok! Csak tippelem, hogy bizonyára nem tartozik szorosan Lajcsi közüzemi "ügyéhez"... lehet, hogy egy jobb megitélés kedvéért valami egészen más ügyet emlitett... nem lehet tudni...
eszegfu
@Horizont: Nekem nincs rádióm. Valahogy én is hasonlókat képzeltem Lajcsiról... ezért is nem értem, hogy az egyszerü "paraszti" eszével miért adott "több százezer forintot" -- ahogy irod -- a leolvasóknak, inkább fizette volna ki a fogyasztást. Eleinte össz. 3,5 millió Ft "jogtalan" közüzemi (viz, gáz, villany) vételről beszéltek 10 év alatt. Szerintem a megvesztegetés u.ennyi idő alatt majdnem u.akkora lehetett. Egyrészt sajnálom, hogyan lehetett ilyen hülye, másfelől pedig nem, mert bizony "lopott" akárhogyan is nézem. Gondolom a büntetése arányban lesz a bizonyitható lopással és megvesztegetéssel.
Pálinkafőző Rézüst
@Horizont: miről beszélsz??? Be van már bizonyítva? El lett ítélve??? Majd akkor ilyen szavakat...Ellenkezőleg, korlátlan szabadsággal engedték ki...Komolyan nem értelek...:O
Pálinkafőző Rézüst
@Horizont: ha megalapozott a gyanú, nem engedik ki, főleg nem korlátlanul...Ez csak egy kis legyintés volt felé...:D
sokanvagyunk
Jön a tavasz! - kert felásva, tó kitisztítva, vize lecserélve... :)
eszegfu
@Horizont: Igazad van... nem 3,5 mill... de olvastam most 30 meg 100 millióról is...vagyis nem tudjuk az igazságot. Vélhetően már kész a nyomozati anyag, mert ki is engedik, tehát jöhet a vádemelés!
eszegfu
@sokanvagyunk: Te már beleengedted a tóba a friss vizet?! Nálunk az 1-2 napja leesett hó sem tünt el a földről, füről... most is minusz 1 fok van.
csa-csa
@Pálinkafőző Rézüst: áááááááááá!
sokanvagyunk
@eszegfu: Egy jó tó feltöltődik... - bár folytathatnám: eü-vizsgálatok megvoltak bent, barátok leválogatva, súlyfelesleg leadva, a távollét után a szerelem lángol... :)
eszegfu
@sokanvagyunk: Ha mindezt valóban elvégezted volna, ill. megtörtént volna...csak gratulálni lehetne... De legalább a szellemességedért megérdemled a dicséretemet!:))
sokanvagyunk
@eszegfu: Nem én végeztem... - Lajcsi birtokán az elmúlt időszakban hivatalból elvégezték a fenti tennivalókat :) + a többit meg bónuszként utalták neki.
eszegfu
@sokanvagyunk: Ne tegyél többet ilyet "öreg fejemmel"!:) Én komolyan elhittem, amit irtál! Még aggódtam is, hogy befagy a tavad! Ha kérhetem: legközelebb tedd hozzá eszegfu legalább 3x olvassa el, vagy valami hasonlót. Mi tagadás, most már megvilágosodtam!:)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.