Komoly indulatokat váltott ki a Bors pénteki cikke, amelyben arról számoltunk be, hogy Bochkor Gábor csütörtök reggel azt találta mondani a Music FM hullámhosszán, hogy az egykori James Bond, Pierce Brosnan felesége már túl kövér ahhoz, hogy csinos legyen.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verum
Szerintem kár erre szót, időt vesztegetni.
Hogy kinek ki tetszik, kinek milyen az ízlése, az egyéni.
Ez csak arra jó, hogy rossz értékrenddel az emberek tönkre tegyék magukat és arra ügyeljenek, ami nem fontos.
Nem találkoztam még olyannal, akinek néhány kiló mínusz megoldotta volna minden problémáját.
karma1
Ha a nej, vagy a ferj elkezd hizni egy parkapcsolatban, akkor nem az a megoldas, hogy levaltjuk a hitvestarsat, szeretot, baratot, baratnot, mert meretet valtott, hanem vagy megprobaljuk elfogadni ugy, ahogy van, vagy ha szuksege van segitsegre, akkor segitunk neki.
Egy igazi kapcsolat, szerelem nem a kilokon mulik, hanem meg kb. 1000 mas dolgon is...

Amikor hazassagra lepunk valakivel, akkor nem azt mondjuk, hogy addig tart a szerelmunk, mig a masik el nem hizik, hanem holtomiglan-holtodiglan, (ha sikerul)... Pierce Brosnan eppen ezt gyakorolja a nejevel, aki nem "szakmabeli", ezert nem is kell olyan sovanynak lennie, mint egy ascot-i versenylonak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.