Most egy gyűjteményben megmutatjuk a világ elgismertebb "aranyásóit" azaz azokat a fiatal nőket, akik a pénzükért idősebb, de híres és gazdag férfiakhoz mentek hozzá. "Aranyásó"-nak lenni persze nem női előjog: van köztük férfi is! Szóval, vagy fiatal, vagy ismeretlen - esetleg mindkettő - nők, férfiak, akik minden valószínűség szerint nem a szerelmet kresték. Nézze meg, kik ők!

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
Azért, hogy fájjon a fejük, ha fúj a szél
by Vajna Timike :DDDD
wagabund
@Horizont: na igen...ettől féltem...azt nem merem leírni, hogy sajnálom, mert nem érted miről is írtam...azt sem, hogy fuss neki mégegyszer...sőt, azt sem, hogy fölé ment...itt nem lehet bővebben írni, mert abból nagy kalamajka származna, és az nekem már nem hiányzik...

a lényeg, hogy nem neked, nem rólad szól a történetem...bármit is válaszolsz, nem változik a nő-férfi viszony...ez év tízezrek óta így működik, csak most ért rá a cikkíró...
papa.49
Kihagyták a kis miskolci cölöpöt, pedig az is a pénzhez ment, nem máshoz))))))))))))
perfekt
Semmi különleges nincs benne,csak annyi,hogy,ha valaha is lefekszik a nő a pasijával,,leküzdi undorát,és délután ott a fiatal szerető(k).És még van a nőnek apukája,és nagyapja is egyúttal,és ami nem lényegtelen, az ő vagyonuk is.
namihami
Íme, itt a tökéletes bizonyíték arra, hogy a szerelem mindent legyőz. Főleg a nagymértékű anyagi különbséget.
Van annyi pénz, ami még a legkeményebb FIATAL női szivet is képes megdobogtatni, függetlenül a dobogás tárgyának korától,...sőőőőttttt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.