Szabó Zsófit rengeteg támadás érte, amiért egy roma származású fiúval kötötte össze az életét, ő azonban büszkén vállalja ezt a döntést:

Beleláttam egy olyan kultúrába, amiről eddig szinte csak rosszat hallottam. Én is cigány vagyok, mert cigány a férjem, és mi egy család vagyunk!

- nyilatkozta korábban a műsorvezetőnő, hozzátéve: őt bizony már nagyon sokan felkeresték, hogy legyen a cigányok szóvivője.

Kis Grófo szerint Szabó Zsófi nem lehet a cigányság szóvivője

Kis Grófo szerint azonban ez lehetetlen, hiszen kizárólag a cigányvajdák képviselhetik a közösséget. Ők minden esetben olyan családos férfiak, akik túl vannak már egy bizonyos életkoron.

Nálunk a vajdák azok, akik hallatják a hangjukat, hiszen kulcskérdés a hitelesség, hogy romák és nem romák egyaránt elfogadjanak egy szóvivőt, aki szavának súlya is van

- nyilatkozta az előadó.

 (Blikk)

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
A nézése meg a járása, meg a csipőjének a ringása.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
Szegeny bulibaro, hat ez a nyilatkozatod elegge hulyere sikerult... Ha egy cigany csak a cigany vajdara figyelhet, mert az a fonok a csapatban, az - a vajda - hogy fogja kepviselni egy feher ember erdekeit, mitol fogja erezni a vajda, hogy neki el kell fogadtatnia a ciganykat a feherekkel?
Bizony, szabo zsofi egy hulye kurva, de ebben az esetben felkinalt egy lehetoseget a ciganysag eletenek a bemutatasara, foleg, hogy ezt musorvezetokent tenne.
A ciganyok nem kernek belole, nana, zsofika nem tudja meg, hogy azert mert o no, es feher,... Az osszes dolog innen indul majd, vagyis amikor elmulik a szerelem, akkor majd o is egy torekeny kis feher elvalt asszonyka lesz, sok himsoviniszta cigany ferfi kozott... Majd akkor szeretne visszakapni az eredeti statuszat, de nem tudja, hogy ez qrva nehez lesz...
havasigyopár
Zsófi! Ezt a házasságot nagyon elszúrtad. 1-2 év és megbánod.
karma1
@Szeparepa2: Majd osszejottok a Marta Imrevel, es legalabb mesel Neked egy kicsit,... :o))))Akkor az olyan, mintha te csinaltad volna, hihi...:o))))
karma1
@havasigyopár: Igaz,... Egy ciganytol nem lehet siman elvalni,... Az egesz csalad uldozni fogja Zsofit, ha netalantan ez tortenne, mert a ciganyok vedik a "derek ferfiembert", mert bizony ott az az ur... Azt nem lehet nyilvanosan megalazni. Ott nincs emancipacio, olyan kontroll van, ami majd csak kesobb fog feltunni a kisholgynek,... Dehat o kereste...
Papuska1
Zsófi házassága talán tisztább képet ad a cigányságról. Mi nem cigányok, csak egy felületes kép alapján ítéltük, ítéljük meg őket. Én évtizedekig éltem olyan falvakban, ahol ők voltak többségben, az egymás mellett élés sok mindenre megtanított. A cigányok nagyon kemény nép. Nem akartak nem akarnak és nem is fognak integrálódni, nem azért mert nem tudnának, azért, mert akarnak! Bizony keményen lenéznek bennünket és minden Európai népet. Sokkal összetettebb, és sokkal mélyebb gyökerű a személyiségük, mint bárki gondolná! Soha nem fognak elfogadni nem cigány származásút a képviseletükre és a vegyes származásúakat is lenézik, erősen konzervatívok. Persze mi kívülről egy csomó mást látunk bennük! Ez a látszat! A legszegényebb cigány is büszkébb és többre tartja magát, mint bárki más.
karma1
@Papuska1: Nagyon pontos kepet adtal roluk, hasonlo tapasztalatom van nekem is. ...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.