Két kormánypárti országgyűlési képviselő is úgy tudja, az adóhatóság bűncselekmény hiányában zárja le az ORÖ kétmilliárdos projektje ellen két évvel ezelőtt indult nyomozást. A NAV nem nyilatkozik, a RomNet megkeresésére az adóhatóság mindössze annyit közölt, az egy hónap múlva záruló nyomozásnak nincs gyanúsítottja. Az Országos Roma Önkormányzat Híd a munka világába programjával kapcsolatos visszaélésekre még 2015 januárban Hadházy Ákos, az LMP politikusa hívta fel a figyelmet. A botrány kirobbanása után az ORÖ-n belül megalakult egy úgynevezett Alternatív Vizsgálóbizottság is, amely az ellenzéki parlamenti párt politikusának kijelentései alapján a teljes 4 éves pénzügyi gazdálkodást vizsgálta, és a feltárt szabálytalanságok miatt sikkasztás, hűtlen kezelés és költségvetési csalás miatt közel tucatnyi ügyben tett feljelentést. Az RomNet által közölt tényfeltáró cikkek és más sajtóhíradások, valamint a közérdekű adatigényléseink során bemutatott szerződések és adatok alapján...

Forrás: romnet.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
"Nem áll le az ORÖ: újabb támogatást vár a kormánytól"
propeller.hu/itthon/3263859-nem-all-le-oro-ujabb-tamogatast-var-kormanytol#v1793460

Ezek (Orbán segedelmével) már nyíltan lopnak. És amit elloptak azt az adófizetők pénzéből pótolják.
quadrocopter
és ki fog térdenállva bocsánatot kérni tőlük?
nezelodo
Bizony a kétmilliárd megtalálására nincs tömegigény, meg arra sem, hogy a egyetemi tanár Flóri ne legyen képviselő. A tyúklopás megtorlására viszont az elsöprő nemzeti konzultációs népakarat figyelmeztet, ha kell.
relleporp
Egyik farkas nem falja fel a másik Farkast.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.