Éppen csak túltettük magunkat kémiatanári szárnypróbálgatásán, a nép fitneszedzője máris új projektbe fogna.

Az újjáéledt tévétorna szellemében ő bizony az egész társadalom zsírpárnáit dolgozná meg kollektíve, ami nem kis vállalkozás, nem csoda, hogy Norbi sem spórol a nagy szavakkal:

Újra elinduló tévétornám segítségével társadalmi mozgalmat szeretnék indítani a túlsúlyos lakosság körében, hogy legyen bátorságuk és lelki erejük elindulni a szénhidrátszegényebb táplálkozás és a rendszeres mozgás útján. E kettő a betegségekből és a korai halálból való kiutat jelenti és ajtó az aktív élettel való boldogság felé…

A műsor tervezett címe,

Magyarország erősödik,

már önmagában alkalmas arra, hogy az ország felét eltántorítsa az ugrabugrától.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
https://kolozsvaros.com/2017/02/19/nem-egy-ma...
Nem egy magánember intim szférájába nyomul be a csürhe, hanem egy megélhetési család tolja bele magát a pofánkba. Nem cifrázom tovább, írom egyszerűen. Hogy Norbi is megértse.
Nincs annál idegesítőbb, mint amikor az ostoba pöcs, a Ripost internetes hasábjain művelődő
félanalfabéta, a fogalmatlan, általános műveltségét tekintve egy büdös zokni szintjén közlekedő fitness­guru okoskodik, de látványosan hülye hozzá . Szerintem Norbi buta, tanulatlan, pénzéhes és kártékony. Az első két állítást nem nagyon kell magyaráznom, elég bármelyik bejegyzését, vagy egyéb megnyilvánulását elolvasni. Ez önmagában nem is lenne sem különlegesen szokatlan, sem bosszantó abban az esetben, ha nem egyfajta nevelő funkciót óhajtana ellátni, ha nem az oktatást tűzte volna zászlajára. Csakhogy de. Márpedig nem kellene. Norbi hihetetlenül sok pénzt csinált a fogyókúraiparból. Mert ez egy üzlet, amit a Schobert család ügyesen kiaknáz. Nekem nincs is ezzel, különösebb gondom, mert legalább csinálnak valamit és nem a vasalt heréjükből akarnak megélni. Ugyanakkor nagyságrendekkel több kárt okoznak, mintha reggeltől­ estig ama bizonyos ránctalanított testrészüket mutogatnák. Az embereknek az egészség, szépség iránti vágyát használják ki. Ahogy a többi – Norbiékhoz hasonló – iparos is abból keresi gennyesre magát, hogy elhitetik az emberekkel: csak a ránctalan arc, a feszes popsi, hibátlan bőr, tökéletes alak, fényesen csillogó sörény tulajdonosa lehet boldog. Senki más.
quadrocopter
Menj el dolgozni öcsi, legalább próbáld meg!
papa.49
@quadrocopter: Azt akarod hogy ,,belehaljon,, nem tehetsz ilyet, a sóher meg a munka, ha szeretett volna dolgozni, nem rendőrként kezdi, hanem például burkolóként...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok