Benedek Szabolcs Beatles vágatlanul című könyvében sztorik olvashatók a popzene legnagyobb hatású együtteséről. Időnként furcsa, sőt akár egyenesen bizarr történetek, amelyek egyeseket talán fejcsóválásra késztetnek, hiszen nem ezt várták, nem ezt hallották, nem ezt olvasták korábban mindig bájosan mosolygó kedvenceikről. Ez a könyv egyfajta lázadás a köztünk élő Beatles-imázs ellen.

Forrás: cultura.hu
Feltöltő: pro
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
A Beatles is csak emberekből állt. Az erényeikkel és hibáikkal egyetemben.
És azt azért még az utálóiknak (sok biztos nincs) is be kell látni, hogy valamit letettek az asztalra. És lendítettek a világ kerekén, nem is kicsit.
És ha ZENÉT akarok hallgatni, akkor a mai napig is inkább őket teszem be a CD-lejátszóba (a '60-as, '70-es és '80-as évek tagjaival egyetemben), mint a mai ""zenészek"" opusait. Ezzel nem állítom, hogy ma nem durran be egy-egy, de a tömeg, hát az elég sz@r.
papa.49
@namihami: Igazad van nálam is ez a helyzet...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.