Feladja a Reggeli Show-t és Balázsék néven folytatja reggeli műsorát Sebestyén Balázs és csapata. A műsorvezető Facebook-oldalán jelentette be a változást. Mint fogalmazott:

„ma reggel végül úgy döntöttünk, hogy nevet változtunk, mert elegünk lett belőle, hogy a Reggeli Show és a Morning Show nevek körüli jogi procedúrát mások arra használják, hogy folyamatosan címlapokon szerepeljenek vele, és a mi hátunkon kapaszkodjanak felfelé”.

Sebestyén Balázst korábbi munkaadója, a Class FM perelte be védjegybitorlás miatt. A rádió tulajdonosa, Michael McNutt szerint ugyanis Sebestyén és társai – azt követően, hogy a Class FM-től az Andy Vajna érdekeltségébe tartozó Rádió-1-hez szerződtek – egyszerűen lefordították a Morning Show nevét, illetve lemásolták a műsort.

A per ugyan még nem zárult le, de június végén a Fővárosi Törvényszék ideiglenesen eltiltotta Sebestyén Balázsékat a név, illetve „a sárga színű, mosolygó, fülhallgatós napocska” logó használatától. Vélhetően ezért döntöttek úgy most a műsor vezetői, hogy váltanak, mivel bár a döntés csak ideiglenes, de elvileg azonnal végrehajtandó. Más kérdés, hogy a jogi eljárás ezzel nem ér véget. Sebestyén bejegyzésében ugyanis azt is jelezte, hogy folytatják a küzdelmet, mert hisznek az igazukban. – írja a Magyar Nemzet.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.