Gáspár Bea kétségbeesett hangú nyilatkozatott tett, melyben arról beszélt, hogy a család soha nem látott anyagi gödörbe került és már alig várják a családi pótlékot.

"Most annyira nincs pénzem, hogy már az utcára sem merek kimenni. Nem tudom rendbe tetetni a körmöm és a hajam. Abban a porban és piszokban, ami a félbehagyott felújítás miatt van, már nem tudunk élni. Anyagilag most nagyon le vagyunk nullázva. Ilyesmi még sosem fordult elő! Életemben nem kellett a családi pótlékra hagyatkoznom, most azonban tűkön ülve várom. Ha így haladunk, eljutok oda, hogy az ételt sem tudom kifizetni!" – mondta Bea asszony a Színes Ásznak.

(A címoldali illusztráció forrása: tv2.hu)

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

elnyomott
Meg kell tanulni beosztani a kevés pénzt is. Sokan vagyunk így.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@Desischado: Egyes gazdagok tragédiaként élik meg ha összébb kell húzni a nadrágszíjat. Ilyen például, ha nem mehet havonta műkörmöshöz. De pont ezért is lesz az új kormánynak nehéz visszavenni azokat a kedvezményeket amiket Orbán a jó módúaknak adott a rászorulók helyett.
X-ray
@bakcsubakka: Hát a gáspár virág után. Mert ő még csak 17 éves. Talán. Vagy 27.
namihami
Ez a mondat a kedvencem: (bocs. két mondat)
""Abban a porban és piszokban, ami a félbehagyott felújítás miatt van, már nem tudunk élni. Anyagilag most nagyon le vagyunk nullázva.""
Most képzeljétek el, hogy ennek a szegény családnak már annyija sincs, hogy vegyen egy partvist meg egy szemeteslapátot. Mert ha lenne, akkor ugyebár azokat csak vennének legalább , hogy ne a trágyában kelljen élni nap mint nap.
Viszont itt jön be a következő kérdés: Akkor eddig hogyan tartották tisztán a lakást? A bejárónő hozta magával a sajátját? Mert az esetben ugyebár a takarítás díját még azon szerszámok amortizációja is megdobta. És így már érthető a manapság dúló nyomor.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.