Kábítószer birtoklással gyanúsítja a rendőrség Hujber Ferencet, aki szerint már házkutatás is volt nála, ahol fél gramm marihuánát találtak.

Kényszerítés gyanúja miatt kezdett nyomozásba a rendőrség pár hónapja Hujber Ferenc ellen, a nyomozásnak nemrég vége lett, ám a gyanúsítás kábítószer birtoklására változott.

Hujber most a Facebookon fakadt ki, hogy házkutatás volt nála, a rendőrök fél gramm marihuánát találtak a házban, meg ami a szervezetéből kimutatható volt – olvasható a Bors cikkében.

Hujber Feri

Bejöttek éjszaka a házamba és házkutatást tartottak a rendőrök!!! Házkutatást!!! Fél gramm füvet találtak, meg ami kimutatható volt a szervezetemben...mondom nem razzia, nem buli... A házamban!!!!...

 A kommentelők közt a zenésztársak annyira nem örültek ennek, Takács Tamás így adott hangot a véleményének:

Vannak nehéz életű emberek, akik szívják azt a sz.rt, de hogy valaki már otthon is tart belőle, az már a végletes hülyeség kategória! Jön egy jó barát, feldob, azt’ véged! Nem irigylem a narkósokat! Állandó menekülés, rendőrök, nepperek, barátok, mindenki ellenség lesz! Jobb szeretek a pincértől rendelni a kocsmában egy jó hideg, habzó sört!

Hujber szerint viszont a fű/marihuána nem drog, és amúgy is csak azért használja, hogy könnyebben elaludjon.

A Bors kereste Hujbert, ám nem sikerült elérniük, mint ahogy a rendőrség sem válaszolt a lapnak az állítólagos házkutatásról. 

(Címlapi kép: TV2)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
...aki megpróbálja megmagyarázni a megmagyarázhatatlant annak szar lehet...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.