Az X-faktor mentora maga is bevallja: sértődékeny, mogorva természet, ami ellen sokszor hiába próbál harcolni. Nem véletlen, hogy még mentortársaival is hajba kapott néhány nappal ezelőtt.

Az énekes számára épp ezért különleges pillanat, ha olyannal találkozik, akinek a kisugárzása lehengerlően pozitívat hat rá. Most épp egy ilyen élményt osztott meg a Facebook-oldalán:

Tegnap a Camponaban sétáltam egymagam, mikor odalépett hozzám egy hat év körüli szőke kislány. Megszólított, hogy én vagyok-e én, és mikor odanéztem, hogy feleljek, egy pillanatra megállt az idő. Nagyon sokszor vagyok mogorva, befordult, unott. Ilyen a genetikám, sokat dolgoztam már ellene, de ezt dobta a gép; nehezen változom. Lehet az utcán a járókelő ember is ilyennek lát, főleg ha megszólít. De amikor megláttam ezt a kislányt… ragyogtak a szemei, kis piroskás kedves arca volt, csíkra vágott szemei a mosolytól, és elképesztően erős, pozitív kisugárzása, olyan, amit ritkán tapasztalok embereknél. Alig tudtam megszólalni, csak mosolyogtam én is, mikor kérdezte, hogy készítek-e vele egy közös fotót. …. annyira sok energiát adott nekem, hogy konkrétan elérzékenyültem a helyzettől. Hazamentem, és azt mondtam a barátnőmnek, hogy szerintem egy angyallal találkoztam…

- írta.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
Remélem a kislány nem állt meg a növésben,fejlődésben.
karma1
@Cicamama55: Draga Baratnom, mindenkinek lehet egy rossz napja, es sajnos a tv, radio, szinpad az a hely, ahova nem hozhatod be a maganeletedet, mert senki sem kivancsi arra, hogy eppen mennyire sullyedt az illeto a depibe.
Mindenki fizet azert, hogy tv-t nezzen, radiot hallgasson, vagy eppen szinhazba menjen. Ha pedig tudja magarol, hogy depressziora hajlamos, akkor NE vallaljon el ilyen szerepet a tv-ben!

A baj csak az, hogy valoszinuleg mar ennek a teljesen szetkettyintett tv-nek senki sem akar a szereploje, reszese lenni, igy olyanokkal toltik fel a musort mint byalex... Kis niemand o, 3 eve talalta fel maganak a spanyolviaszt egyetlen bugyuta dallal , amit nagy nehezen eloadott, es azota azt hiszi, hogy o a Michael Jackson...
Valakinek szolni kene neki, hogy meg csak nem is a 77. bekiabalo, ...
Cicamama55
@karma1: Köszönöm a megtiszteltetést, hogy barátnőként említesz! :))Számomra az ember családja, a legbelső érzései, mindig a lehető legfontosabbak! Soha nem viccelek, gúnyolódok vele, valószínű magamból indulok ki, hogy mennyire fájna ha valaki engem, vagy a hozzátartozóimat támadná. Mondjuk nem is vagyunk közismertek! Hála Istennek! Biztosan a sok évtizedes munkám is rásegített, hogy ez a szemlélet kialakuljon bennem. Szociális területen nem is lehet lelkiismeretes munkát végezni más hozzáállással, ezt állítom! Legyen az politikus, munkásember, értelmiségi, paraszt, cigány, celeb, vagy bárki. Én a nyilvánosságnak, a nekünk szóló kommunikációt, szereplést szoktam kritizálni. Most a cikk íróját vizsgálnám én inkább tüzetesebben, hogy mi késztet valakit ilyen szösszenet megírására, megjelentetésére...Hogy az ilyen valódi hír nélküli képződmények vajon hogyan születhetnek?!
karma1
@Cicamama55: Valoszinu az ures hasabok az ujsagokban... Szerintem annyi valodi problemarol szolo hirt nem engednek be az ujsagokba, hogy valamivel fel kell tolteni azokat a helyeket...
Cicamama55
@karma1: Én is így gondolom! Maximálisan egyetértek Veled!
magyarbakancs
Ki ez a pali?
Atom tudós vagy valami cölöp verő.?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.