Stohl Luca félti édesapját, Stohl Andrást, mert úgy látja, a színész képtelen nemet mondani, és ezt sokan kihasználják.

Stohl Luca úgy érzi, kihasználják az emberek az apját

(Fotó: YouTube/FIX TV HUNGARY)

A szája formáján és a haja színén kívül pontosságot, munkabírást és alázatot örökölt édesapjától Stohl Luca, aki már nem csak táncművészként, de a FEM3 Cafe műsorvezetőjeként is láthatja a közönség.

Luca András legidősebb lánya, akivel ezúttal a TV2 50 milliós játszma karácsonyi adásának felvételén alkottak egy párost.

Andrásnak két asszonytól négy gyermeke született. A legidősebb Luca és húga, Rebeka édesanyjától, Évától 2003-ban vált el,. Nagy Anikóval nyolc évig élt együtt, két gyermekük született, Franciska és András. Bár a színész és Ancsika tavaly szakított, András továbbra is napi szinten jelen van a gyerekek életében.

András a Borsnak elmondta, soha nem próbálta lebeszélni a pályáról Lucát, de nagyon féltette az előadóművészeti pályától. 

„Sajnos ritkábban tu­dom megnézni, mint szeretném, de örömmel tölt el, amit látok. Ha úgy érzem, hogy van, amin még javítania kellene, akkor azt jelzem. Vagyunk olyan vi­szony­ban, hogy ő ezen nem bántódik meg.”

Lucának András nem csak apa, de barát is, akivel tabuk nélkül lehet beszélgetni.

„Mindig is partnerként ke­zelt, és amióta felnőttem, nincs olyan téma, amit ne lehetne vele megbeszélni. Sosem ad kéretlen tanácsot, nem próbál atyáskodni, de tudom, hogy ott van, amikor szükségem van rá, és abban is biztos lehetek, hogy nem azt mondja, amit hallani akarok, hanem azt, amit valóban gondol.”

Luca is félti az apját, szerinte András legnagyobb hibája, hogy nem tud nemet mondani.

„Szerintem az egyik legjobb tulajdonsága, hogy jóindulatú, távol áll tőle a gonoszkodás, a be­szólogatás. Emellett kiváló a humorér­zéke, ami rengeteg helyzetben segít rajta. Segítőkész, a családjáért, a barátaiért tűzbe menne. Van olyan tulajdonsága, ami jó és rossz is, ez pedig az érzelemvezéreltsége. Különböző élethelyzetekben ez hol pozitív, hol negatív jellemvonásként jelentkezik. A legrosszabb tu­lajdonsá­ga, hogy képtelen nemet mondani. Ezzel gyakran visszaél­nek, ezért dolgozik szinte éjjel-nappal.”

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fradigege
Luca. Ah! Azt akarom, hogy rajtam bosszúld meg apád kihasználóit. Oh, yeah! ahmmm...baby
Fradigege
Ne féltsd apád! Tudja a dolgát. Imád kúrni, drogozni. Zabálja az életet. Most tudtam meg, hogy egyáltalán a világon vagy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.