Több sokkoló mondattal is sikerült megörvendeztetni a nézőket a Feleségek luxuskivitelben című műsorból Luxus Viviennek, ám a legdurvább az volt, amit a műsor másik szereplőjéről, Köllő Babettről mondott.

A SzegedMa által készített videóban Luxus Vivien több témát is érintett, például elmondta, hogy egyáltalán nem tartja rossz dolognak, hogy a tévénézőknek megmutassák, milyen luxusban élni, ez inkább inspirálóan hathat rájuk. Ugyanakkor azt elismerte, 120 ezerből nem tudna kijönni.

Durva titkot mondott el Köllő Babettről Luxus Vivien

Fotó: YouTube/TV2

Luxus Vivien arról is beszélt, hogy rendre összekeverik a luxusfeleségeket az escort-lányokkal, akik csak a gazdag pasik pénzére hajtanak. 

Mint elmondta, neki is ígértek már több százezer forintot egy éjszakáért, de ez lepereg róla. 

A Celeb vagyok, ments ki innen című műsorban is szereplő Köllő Babettről (aki a Feleségek luxuskivitelben is szereplő) például azt mesélte, hogy dzsungelbe utazása előtt kapott egy titokzatos ajánlatot egy férfitől.

Legutóbb pont a most dzsungelben lévő barátnőnk Babett kapott egy három és fél milliós ajánlatot egy titokzatos férfitól, aki ennyit kínált neki egyetlen éjszakáért. Babett kinevette természetesen az ajánlatot

- mondta el Luxus Vivien a lapnak.

(Címlapi kép: YouTube/TV2)

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

troll5
@durbincs: Nagybetű, kisbetű, pont, vessző, kérdőjel...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
troll5
@durbincs: Nagybetű, kisbetű, pont, vessző, kérdőjel...
csipetke
@Horizont: Hát ja.Annyiért már 18 év körüli nem lestrapált luxusqrvát bérelhet akár többnapra.Ha megnézzük ezt a Babettet,ő már igencsak túl van a 40-en..
eszegfu
"elmondta, hogy egyáltalán nem tartja rossz dolognak, hogy a tévénézőknek megmutassák, milyen luxusban élni, ez inkább inspirálóan hathat rájuk." El sem tudom képzelni mi a fenére inspirálná az embereket?!
eszegfu
@Horizont: 6:02 Szerintem nem is az a célja, hogy megértsük...simán grafomán -- többek között!:))
csipetke
@Horizont: Köszi az infót,lusta voltam utánanézni.Idősebbnek néz ki,gondolom azért is,mert ott most hiányzik róla a térdigérő műszempilla,és nincs vakolat,nem használhatnak sminket.De ez a 3 1/2 milla,lehet,hogy csak ő híreszteli,hogy nagyobb legyen az ázsiója
micfild
@csipetke: 5 kiló vakolattal is simán kinéz 58nak...
ne az arcát nézd a kvafeleségek című műsorban, hanem a nyakát... - a kor ott látszik igazán.
csipetke
@micfild: Az tény,hogy a koránál idősebbnek néz ki,és az is hétszentség,hogy ezt a 3 és fél millát is csak ő találta ki.Ki adna ezért a luvnyáért ennyi lóvét?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.