Összevitatkozott Hódi Pamela és Berki Krisztián a múlt hétvégén: a modell ki akar állni kislánya mellett, és azt is elmondta, hogy lehetséges, hogy jogi úton kell megfékeznie ex pasiját, Berki Krisztiánt.

Hódi Pamela ingerülten nyilatkozott a Mokkában, nagyon kiakadt exére, aki szerinte hazugságokra vette rá kislányát, és úgy mutogatta élő bejelentkezésben, ahogy nem kellett volna.

A korábban az Édes életben a mindennapjait a kamera előtt élő pár között annyira elmérgesedett mára a helyzet, hogy Berki letiltotta Pamela hívásait, és mindketten egymást a közösségi oldalaikon.

Pamela szerint egyébként nem rossz apa Berki, de ők ketten már soha nem fognak kibékülni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Ilyenkor annyira örülök, hogy nem ilyen értéktelen, felszínes és anyagias életem van...Lehet tinédzserek és "prolik" milliói néznek ezekre fel, de ez kirakat és az összes ilyen "celeb" kényszeres, önimádó, exhibicionista. Mindenről szól az életük csak arról nem, hogy két ember őszintén szereti a másikat, hát ez ennyibe kerül!:)
namihami
Ki az a senki, aki beperelt egy másik senkit?
cikicakk55
Az az! pereljetek! Nincs a bíróságoknak ugye épp elég dolguk a sok bűnözővel.Az,hogy a kislányotok mint ez,hogy éli meg les sz...tok,Ugye? Az a kislány hamarosan kötösségbe kell,hogy járjon. Biztos büszke lesz anyura,meg apura ha a társaik otthon hallják a szüleiket,amint épp az Ő anyját kurvázzák, vagy az apját g...zik. Egyszerűen nem értem meg az olyan párokat,akik képtelenek feldolgozni,hogy kettejük kapcsolata véget ért,de ott a közös gyerek.(ek) Kicsit belegondolhatnának abba is,hogy a gyerek hogy éli mind ezt meg? Egyformán szerette az apukáját és az anyukáját és most a két általa oly imádott ember,azt várja el tőle( tőlük),hogy Ők is ugyan úgy kurvának és senkiházinak tartsa( tartsák az édesanyját( Édesanyjukat,vagy az édesapját,(Édesapjukat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.