EZ MÁR A POFÁTLANSÁG TETEJE A farhát elég olcsó tud lenni - meg néha drága is. A hazai multi általában 119 Ft/kg-os áron adja, és az alapvetően igencsak szép ár. A kutyának főzzük, de ha megtetszik, akkor megvámolunk belőle párat egy leveshez. Ezzel a pénztárcánkat is segítjük, meg jót is…

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ila51
szépít...a csigatésztát hozzá sem számolta...
...itthon is tudja már az öreg , mert felvilágosítottam , hogy drágább a leves , mint a hús
emerencia
@RonaGyuri: Én ilyenkor inkább kocsonyát főzök húsleves helyett. Napokig megvan belőle a reggeli vagy a vacsora. Imádjuk és jót tesz a térdizületeknek is. A szüleim még zöldséggel főzték de én rájöttem, hogy fölösleges bele. (Költséges ilyenkor de azért két közepes megpucolt egybehagyma és kb. öt gerezd fokhagyma belefér. Fűszere pedig a szemesbors, só, némi ételízesítő, semmi más.) Így egy kilencliteres fazék kocsony kijön a leértékelt 1140 forintos, konyhakész Lidl-ös kétkilós kocsonyahúsból. Imádom.
ila51
@emerencia: régen kávéházakban is hajnalban kocsonyáztak a korhelyek , művészek... Hívja az egyik a barátját , gyere velem kávézni. Én már kávéztam , kocsonyát :)
Ilyenkor nagyon egészséges , ha kapok marha inat szoktam venni , belefőzni. Állítólag beépül az izületek , porcok erőnlétébe.
Borsodi
Kósa ezt már tudta és ő 2018 ra az anyukáját felkészítette,hogy legyen jó a leves.
emerencia
@ila51: Egy tálka kocsonya frissen őrölt borssal és citromlével isteni reggeli. Utána forró kávé vagy tea, s máris jól indul a nap. A marha ín jó ötlet, köszi.
emerencia
A poszthoz. A húsleves pénztárcától függetlenül farháttal a legfinomabb szerintem. Mi tésztát már régen nem eszünk hozzá, hízlal. A zöldségeket külön esszük, a húst is. A húsból remek quiche-t (francia pizza etsd: kis) lehet készíteni. A megmaradt leves jó alaplé és hőálló pohárban frissen őrölt borssal a tetején forrón szeretem tea helyett inni. A húsleves is olyan mint a töltött káposzta. Nincs tuti receptje, mindenki másképp csinálja és fogyasztja. Az a jó benne, hogy nem lehet elrontani. :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.