A Kojot főszereplőjével készült egy interjú, ami András szerint meghatározó élmény volt számára. Sokan megsérültek. Az egyik hangosítónak szilánkosra tört a bokája - beugrott egy gödörbe. Egy kaszkadőrnek a kutya kiharapott egy fél tenyérnyit a hátából - rossz pillanatban nyúlt előre a karjával, és a hátán csattant a kutya. Nekem szteroidozzák még a vállamat - az esések alatt megreccsentem. Mátray Lacinak eltört a könyöke, Márknak (Kostyál Márk rendező) levált egy porc a könyökéből, az egyik bikás embernek elszakadt az izma a combjában... Kimerítő és fárasztó munka volt. Volt egy pont, amikor kicsit elfáradt a lelkem, de kijött Márk, megfogta a vállamat, belenézett a szemembe, és azt mondta: ne fogd vissza, jó vagy, tudod hogy megvan ez, csináld! Onnantól fogva ment. Már az elején lehetett látni, amikor a forgatás előtt három napig csak úgy ott voltunk a helyszínen, beszélgettünk, kicsit italoztunk, hogy nagyon közel fogunk kerülni egymáshoz. Álomszerű volt ez a 38 nap forgatás,...

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rockxy
Szórják a pénz filmnek nevezett szarokra, amiből megtudhatjuk azt, amit egyébként is tudunk.
Ráadásul ennek a mosléknak se a kultúrához, se a művészethez nincs köze.
maszk
Ennek az elnyomó rendszer szembenállásához van köze.
Ezért tiltotta le az elnyomó rendszer.
Rockxy
Itt most meg lehet nézni, bár nem érdemes:
youtu.be/ggmAYYr7qbA
Egyébként, ha a zorbánnak akkora hatalma lenne, hogy a Google-val (Youtube) le tudna tiltatni bármit is, akkor ő lenne az illuminati. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.