Az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje szerint a kormány erkölcsileg megbukott, tagjainak nincs helye a közéletben. Karácsony Gergely szerdán felszólította a kabinetet, hogy ettől a naptól kezdve ügyvezető kormányként működjön, ne hozzon döntéseket a magyar adófizetők pénzéről. (...) Karácsony Gergely közölte azt is, a kormány körüli "zavaros ügyek" tisztázása érdekében felkérte Kaltenbach Jenő volt ombudsmant, hogy vállalja el a következő parlament által létrehozott antikorrupciós ügyészség vezetését. Jelezte, azt kérte a jogászprofesszortól, azonnal kezdje meg a felkészülést, hogy április 9-től a kormányt jogállami eszközökkel tudják elszámoltatni és bírósági úton tudják visszaperelni a közpénzből létrejött magánvagyonokat. (...) Az ellenzéki politikus szerint amit ma Magyarországon kormánynak hívnak, az valójában bűnszervezet és annak élén Orbán Viktor áll. A bűnszervezetben részt vesznek a miniszterelnök családtagjai és legszorosabb bizalmasai - tette hozzá. (..)...

Forrás: gondola.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Ki itt az SZDSZ-es?

Kaltenbach Jenő az LMP jelöltje volt az önkormányzati választáson, talán fővárosi polgármesternek javasolták.

Karácsony Gergely szintén nem volt SZDSZ-es.

Akkor kiről van szó?
quadrocopter
@durbincs: Mi a lószart akartál kinyögni, gatyaturkesz?
Eladott Ország
@durbincs: A rezsim közeli Századvég Alapítvány február végén készített közvélemény-kutatása szerint továbbra is Orbán diktátor a legnépszerűbb politikus a parlamenti pártok vezetői közül, a Fidesz-KDNP rezsim pedig jelenleg is stabilan őrzi vezető szerepét az ellenzékkel szemben.
miyazaki.hu/wp-content/uploads/2014/07/orbanrakosi.jpg
1.bp.blogspot.com/_rjmVebhLPbE/TEil77mbdGI/AAAAAAAALeU/fucMxm8dSy0/s1600/minidiktatorok.jpg?width=400

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.