A családomban ritkán káromkodunk. Nem félreértelmezett illem miatt, hanem, mert – nem. A szavaknak súlya van. Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi liberális-jobbikos üdvöske nekiment saját városa kórházának; az ott dolgozó orvosokat, nővéreket alázta. Mert kampány van, ő meg el akarja adni magát „országos szinten”. Nagyapám honvéd ezredes volt, évtizedek alatt azért megismert egyfajta szókincset. Nem tartotta volna méltónak ezt a valakit arra, hogy rá alkalmazza. Tisztelet. Ez az a szó, amelyet Márki-Zay Péter friss hódmezővásárhelyi polgármesternek meg kellett volna találnia, amikor városa kórházának dolgozóiról beszélt. Ez a roppant független személy valamiért éppen a helyi jobbikos jelölt fórumán szólalt fel. Ugye ő hivatalosan konzervatív gondolkozású, amúgy liberális, van neki baloldali értékrendje, de nyitott Vona Gábor néppártosodása és egy marha nagy bankszámla irányában is. Ez egy szép és elszánt politikai krédó. Na, Márki-Zay Péter független polgármesterként –...

Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Biztos, hogy a kórház dolgozóira vonatkozott a kritika, és nem a szervezetére és vezetésére. Feltehetően nem ért egyet a városi kórházak OV általi bezsebelésével és elszegényítésével! Ismereteim szerint van orvos testvére, - természetesen külföldön. Nem lehetnek ismeretlenek számára a külföldre távozásának okai!
bencemacska
@durbincs: ma, 11:29
Ezt nagyon elrontottam. Kösz. a figyelmeztetést. Az első mondatom, pont fordított értelmet kapott, mint akartam!
"Biztos, hogy a kórház dolgozóira vonatkozott a kritika, és nem a szervezetére és vezetésére." helyett így értendő:
Biztos, hogy a kórház dolgozóira vonatkozott a kritika??? És nem a szervezetére és vezetésére???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.