Tetszeni akar a lányoknak, ezért komoly testedzésbe kezdett az ifjabbik Schobert Norbi – tudta meg a Blikk.

Réka Schobert (@rekarubint) által megosztott bejegyzés,

A korábban egy picit kerekded srác vállas tinédzserré serdült.

@norbert_schobert_jr.offical által megosztott bejegyzés,

Alakját a kemény tréningek mellett helyes étrendjével érte el. Édesapja pedig kimondottan büszke, hogy nagyobbik fia teljesen magától szavazott az egészséges életmódra.

@norbert_schobert_jr.offical által megosztott bejegyzés,

Norbika most nagyon elszánta magát, szeretne tetszeni a lányoknak. Egy évvel ezelőtt elém állt, és azt kérdezte, hogyan legyek valaki. Elmondta, hogy nemcsak Schobert Norbi fia szeretne lenni, hanem tényleg vinni szeretné valamire. Akkor azt tanácsoltam neki, figyeljen magára, jobban tegye oda magát az élet minden területén. Így lett: változtatott az étrendjén, sőt, a tanulmányi átlaga is két jegyet javult

– mondta a fitneszguru.

Norbika egyébként egy esztendeje már csak a családi cég saját, szénhidrátcsökkentett kenyereit eszi, nem fogyaszt cukrot, ellenben sok húst és zöldséget eszik.

@norbert_schobert_jr.offical által megosztott bejegyzés,

Norbi a lapnak hangsúlyozta, hogy

fia sosem volt túlsúlyos, hanem kerekded, mint a többi, egészséges kisgyerek.

Schobert viszont jelentős súlyfelesleggel küzdött fiatalon. Norbi biztos benne, hogy sikereit éppen régi kövérségének köszönheti, hiszen mai birodalmának alapjait akkor rakta le, amikor harcba szállt a kilókkal.

Ezért bosszantotta, amikor az internetes kommentelők a fiát is megszólták.

Hozzátette:

Büszke vagyok a fiamra, beteg, aki ilyeneket ír, még akkor is, ha esetleg száz kilós lenne. Engem nyugodtan lehet utálni, de a fiamat ne bántsa senki!

- mondta.

@norbert_schobert_jr.offical által megosztott bejegyzés,

Forrás: Blikk

Fotó: Instagram

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Én Norbit tisztelem, mert mindent ő teremtett meg családja számára. Természetesnek tartom, hogy büszke a fiára, aki átvette a szülei életformáját, s nyomdokaikba igyekszik lépni! Biztosan a fia, s a többi gyermeke is büszke rá, rájuk!
Borsó
“Engem nyugodtan lehet utálni, de a fiamat ne bántsa senki!”
Lehet utálni, de minek? Mire megy vele az ember? Nem az én zsebemből veszi ki a pénzt, nem az én megkárosításom árán lett gazdag. Az meg, aki bárki kiskorú gyerekére rosszat mond, az nagyon-nagyon szomorú sorsú, megkeseredett, lelkibeteg ember, percig sem érdemes törődni az olyannal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.