Teljesen rendben van az, ha az első randin jó benyomást szeretnél kelteni a randipartnered előtt, azonban nem elegendő csupán az, hogy szépen elkészülj és megfelelően viselkedj. Ha az első randi helyszínéül egy éttermet választotok, akkor nem csak a kinézetedre kell odafigyelned, hanem arra is, hogy milyen ételt rendelj. Cikkünkben felsoroljuk azt az öt ételt, amit az első randin soha nem szabadna rendelned egy étteremben. A teljes cikket a www.habostorta.hu oldalon olvashatod el.

Forrás: habostorta.hu
Feltöltő: Linda21
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
aki ezt a tanácsot adta, az tényleg ne étteremben kezdje az ismerkedést...illetve ne is ismerkedjen, jobban jár...

-Spagetti... a képen spagettit zabálnak pont úgy, ahogy senki nem teszi..a spagettievésnek kultúrája van...aki ezt tudja, az gond nélkül ehet még akár paradicsomosat is..megasztán vész esetén ott van az előke, amit a pincér bármikor hoz..

-Gyros pitában? miért, azzal mi van? ha van olyan hely, ahol csodafinom, akkor igenis azt kell kérni, és nem rántotthúst...étkezés előtt úgyis kezetmosnak a versenyzők, így semmi akadálya az elegáns felcsippentésnek, ami a tányérra hullott..-mondom az elegáns...

-oké, hagyma, fokhagyma felejtős...és ha mindeketten imádják? ezt meg kell beszélni...

-az ismeretlen étel valóban kihagyható...- majd máskor szivem...

-csak egy saláta? azzal meg mi a gond? hadd lássa a gyökér, hogy a becserkészendő nyuszifül minden helyzetben ad magára...a Gundelben amúgyis tízezer egy jobb saláta..
úgyhogy bátra salátázzunk...aki ezt nem díjazza, azt lapátra..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.