A hazai Forbes magazin ismét összeállította listáját a legértékesebb magyar celebekről – vette észre a Bors.Itt a 20 legértékesebb magyar celeb – Majka Balázst gúnyolja
Fotó Facebook/Majka

Első helyen az úszófenomén Hosszú Katinka végzett, aki a rengeteg sportsikere mellett a férjével, Shane Tusuppal való szakításával hívta fel magára a figyelmet az utóbbi hónapokban.

Évről évre egyre előkelőbb helyet szerez magának a listán Majka, aki ezúttal a negyedikről a második helyre kúszott fel. A tavalyi első Sebestyén Balázs értéke viszont nagyot zuhant.

Természetesen megtiszteltetés ezen a listán szerepelni, örömet mégis mindössze azzal szerez, hogy végre legyőztem Sebestyén Balázst. Szegény, biztos rosszul aludt az éjszaka, de hát sajnos a tehetség előbb-utóbb utat tör magának és mindenki a helyére kerül

- csípett bele viccesen a haverjába Majka.

A top 20 így alakult:

1. Hosszú Katinka

2. Majka

3. Ördög Nóra és Nánási Pál

4. D. Tóth Kriszta

5. Sebestyén Balázs

6. Istenes Bence

7. Kasza Tibor

8. Liptai Claudia

9. Tilla

10. Rúzsa Magdolna

11. Fluor Tomi

12. Palvin Barbara

13. Rubint Réka és Schobert Norbi

14. Molnár Ferenc Caramel

15. Alföldi Róbert

16. Tóth Gabi

17. Mihalik Enikő

18. Hajós András

19. Gianni és Debreczeni Zita

20. Dukai Regina

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adrenalink
Hát hiába válnak Hajdú Péterék? ? Sarki Kata is feleslegesen löki a pofánkba rendszeresen a műcsöcseit? Már a lőtéri kutyát sem érdekli... :-)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cikicakk55
Nem tudom ki állította össze ezt a listát,de fogalma sincs arról,hogy mit jelent az a szó,hogy " CELEB" Ebben a 20 emberben van jó pár név,akik nem celebek,hanem komoly,tanult teljesítmény van mögöttük. Hosszú Katinka például nagyon sok aranyérmet és jó hírnevet hozott az országnak. Az,hogy a házassága így sikerült,nagyban a média hibája is. Békén kellett volna hagyni őket,nem állandóan a csapból is őket folyatni. Alföldi Róbert is attól,hogy homoszexuális,még igen értékes ember. Senkit nem szerzett meg erőszakkal,senkit nem zsarolt meg,hogy csak akkor kap szerepet,ha neki kedvez. hajós András a régi Heti-Hetesbe vissza vitte a humort,az akkor már elfáradt társaságba. Nagyon jó humorista,jó apa. Nem kéne a magánéletét összekeverni a tudásával. D. Tóth Krisztával sem tudom mi a bajuk,hisz Ő egy értelmes okos nő. A legcelebebb és legundorítóbb páros a listából számomra a Shóbri Norbi,Rubint Pókharapó Réka páros. na Ők tényleg celebek,pofátlanok,hazugok,képmutatók és felelőtlenek. Emberek életével,egészségével játszanak,miközben úgy viselkednek,mint ha minimum 3 orvosi diplomájuk lenne fejenként. A többinél meg nincs rangsor,mind ugyan annyit ér,az az semmit.
silber13
@cikicakk55: Az az elmebeteg Durbincs-Shikari Alfölit lebuzizza( na, pont ő !:-)))) ) Kváncsi vagyok, mikor lesz homokos nála szegényMárkus Laci, vagy Ferencsik! Mert ez a köcsög mindenre képes !:-))
adrenalink
@Shikari: tegnap 11:12-re Nektek meg azt kellene elfogadnotok, hogy a fityiszeseken kívül is vannak értelmes, reálisan gondolkodó emberek...!
adrenalink
@kereső: tegnap14:22-re Tényleg! Ha volt valami suskus, reméljük valahol csak írnak erről is... Szóval őlédisége sem a megtestesült Hófehérke...
cikicakk55
@silber13: Nem értem az embereket mi bajuk van a homoszexuálisokkal vagy a leszbikusokkal? Engem egyik sem zavar addig,még nem nálam vagy a fiaimnál próbálkoznak be. Amennyiben a négy fal közt,nem nyilvánosan nyalják falják egymást,addig miért gond az,hogy saját nemét szereti? A heteroszexuálisok közt sokkal több a nemi erőszak,mint a saját nemükhöz vonzódóknál. Arról nem beszélve,hogy nem a korom miatt,de nekem soha nem tetszett ha egy akár milyen idős pár( egy férfi,egy nő) a nyílt utcán másznak egymásra. Itt nem a csókolózást értem,hanem annál sokkal többet. A melegfelvonulás nekem sem tetszik,mert azzal szerintem csak felpiszkálják az amúgy is beléjük kötő embereket. Rengeteg nagyon nagy tudós,művész,Feltaláló volt homoszexuális vagy leszbikus,csak akkor még nem lehetett ennyire nyíltan felvállalni.
adrenalink
@Shikari: tegnap 11:47-re Sok értelmes ember volt a fityiszben, de köztudott, hogy Orbán nem tűri meg a nála okosabbak, így aztán maradtak a karrierista bólogatójánosok...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.