Huth Gergely veszi át Dévényi Istvántól a Szabadfogás című műsor vezetését. Huth Gergely, a kormányközeli Pesti Srácok főszerkesztője vezetheti a szintén kormányzati irányba állított Hír Tv Szabadfogás című műsorát - értesült több forrásból az Azonnali.hu.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Igazi főszerkesztők találkozója

az el- vagy vissza-foglalt HírTV újdonász szokása

Az az igazság, hogy azért annyira a konszolidált HírTV-t sem nézegettem, de volt egy műsor, amibe bele-bele néztem elsősorban Zoltán barátom okán. Az volt a címe, hogy „A főszerkesztők klubja”


i.ytimg.com/vi/51cMHQR_Hwo/hqdefault.jpg

Ez ugrott be egy mai hír kapcsán (nem értelmi csupán formális okokból):

„Huth Gergely, a kormányközeli Pesti Srácok főszerkesztője vezetheti a szintén kormányzati irányba állított Hír Tv Szabadfogás című műsorát - értesült több forrásból az Azonnali.hu.”
Főleg, hogy a minap egy másik is akadt: „Gajdics Ottó visszatér a Hír TV képernyőjére.”. Gyengébbeknek: A Magyar Idők főszerkesztője, a Hír TV korábbi vezérigazgatója! =))
lampa laz
Én is úgy "dobtam" ki ezt a csatornát mióta újból agymosó lett, mint rühellke a szaros pelenkát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.