Magától biztosan nem mond fel, üzente. Puzsér Róbert szerint egy szó sem igaz abból, amelyet a 888.hu állít, miszerint az eddig a Hír Tv-n műsort vezető kritikus távozik a kormányoldalra került csatornától, és az Ungár Péter tulajdonában lévő Azonnali.hu-nál folytatja pályáját. Az ügyről szólva Puzsér a Zoom.hu-nak azt mondta: „Ne a lakájmédiájukon keresztül terjesszenek dezinformációkat arról, hová megyek, mit csinálok, mikor még a HírTV-nél vagyok.” Azt is mondta, hogy magától nem fog felmondani, "ha meg akarnak szabadulni tőlem, akkor rúgjanak ki. "A portál az Azonnali.hu-t is megkereste a hírrel. Bukovics Martin főszerkesztő annyit válaszolt, “ha a jövőben Puzsér Róbert küld nekünk egy jó cikket, azt is örömmel közöljük majd az Azonnalin.”

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Megfogalmazhatatlan az, hogy még az un. ÉRTELMISÉGIEKNEK nevezhető ÚJSÁGÍRÓK között is vannak, akik ebben a "SS" politikai helyzetben MINDEN IGYEKEZETÜKKEL azon vannak, hogy ugyan kényszerűségből, bizonyos mértékű CENZÚRúÚRÁVAL eleget tegyenek a meghülyített társadalom SZÜKSÉGES MÉRTÉKŰ TÁJÉKOZTATÁSÁNAK+
.
Hasonlóan a társadalom KETTÉSZAKADÁSÁHOZ, azok a médiumok ÉRVÉNYESÜLHETNEK, akik minél nagyobb NYELVCSAPÁSOKKAL, elferdítve hirdetik egy POLITIKAI KALANDOR ill. SZÉLHÁMOS un. self-made történet, a főszereplő elviselve a KITÜNTETŐ becenevet a FASZA GYEREKKÉNT , "csak" a POLITIKÁBÓL SÁPOT HÚZÓ, kivénhedt, volt akin az IDŐ csak rontott!
.
888.hu/article-orban-2017-a-lazadas-eve-lesz
.
Így vagyunk kénytelenek 2 millió elfajzott miatt egy FASZA GYEREK halálos ölelésében élni, abban a reményben, hogy MINDEN ELMÚLIK EGYSZER, minden a végére ér!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.