Könnyekig hatódott a harmincadik születésnapján, múlt szombaton Szabó Zsófi: családja és barátai ugyanis titkos bulival lepték meg a színésznőt. Zsófi úgy érzi: elégedett az életével és minden a helyén van.

Nem számítottam semmilyen bulira, de még ünneplésre sem. Mendel napi rutinja miatt sem fért volna bele egy hatalmas parti, valamint a családunk egy része Nyíregyházán lakik, tudtam, ők úgysem lehetnének ott

– mondta a Blikknek az RTL Klub sztárja.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Szabo Zsofi (@szabozsofi) által megosztott bejegyzés,

Hozzátette:

Semmit sem sejtettem, pedig a meghívottak néha elárulják magukat, és Róka Adri barátnőm meg is osztott egy képet, hogy szülinapi buliba készül, de nem esett le, hogy az enyémre.

Hazatérésekor azonban egy kisebb társaság várta a színésznőt az otthonukban.

Tizenhatan voltunk, és minden tökéletesen sikerült, anyukám szuperül megszervezett mindent. Azt mondta, megérdemlem, hogy egy kicsit feltöltődjek és a barátaimmal legyek. Bár a partinak hamar vége lett, hiszen Mendelt este fél nyolckor már fürdettük, utána azonnal hívtam anyut, hogy megköszönjek mindent. Még annál is több van most, mint amire valaha vágytam. Több mint tíz éve vagyok a médiában, sok jó műsorban vehettem részt, és a magánéletem is tökéletes. Nálam nem az év első napján, hanem a születésnapkor kezdődik az új év, ilyenkor teszek fogadalmat is. Most azonban minden a helyén van, nem is tudok mit megfogadni!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Szabo Zsofi (@szabozsofi) által megosztott bejegyzés,

Forrás: Blikk

Fotó: Instagram

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eriksson
Végre egy boldog ember, aki nem sopánkodik, nem siránkozik, hanem elégedett az életével. És ezt be is meri vallani. Öröm ilyet olvasni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eriksson
Végre egy boldog ember, aki nem sopánkodik, nem siránkozik, hanem elégedett az életével. És ezt be is meri vallani. Öröm ilyet olvasni.
papa.49
Ne dicsekedj mert a jóból ki is lehet esni ...
Eriksson
@Shikari: A cigányok igenis nagyon szenvedélyesen tudnak szeretni.
Zsófi férje egyébként sem putris cigány, hanem egy igen jól szituált család sarja.
Eriksson
@Shikari: Most mit fanyalogsz? Ha Zsófi boldog az csak attól lehet, hogy távol tartja magát a negatív emberektől.
Eriksson
@Horizont: Szívesen, ha egyszer egyetértek! :)))
Eriksson
@Szeparepa2: Egyáltalán nem értelek. Mi bajod van neked ezzel a lánnyal? Az, hogy szép, sikeres, boldog családként él férjével és kisfiával?
De ne is törődj vele. Lényeg, hogy te olyannyira boldog és megelégedett tudsz lenni, hogy bárki más boldogságát könnyű szívvel lefitymálhatod.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.