Először szólalt meg Nagy Ervin az őt is érintő RTL Klub-botrányban. Az ügy háttere, hogy nemrég váratlanul kirúgták A tanár című sorozatból Ubrankovics Júliát, többek közt azért, mert a készítők szerint nem igazán tudott együtt dolgozni Nagy Ervinnel.

julia ubrankovics (@juliaubrankovics) által megosztott bejegyzés,

Ezt a közvélemény természetesen úgy értelmezte, hogy Nagy Ervin rúgatta ki az azóta elég kétségbeesett színésznőt, de a színész most az Indexnek cáfolta a dolgot.

Hogy én rúgattam volna ki Ubrankovics Júliát A tanár című sorozatból, az egész egyszerűen fogalmazva hazugság. Nem vagyok abban a helyzetben, hogy kényem-kedvem szerint váltogassam a partnereimet, mint a gatyáimat, és nem is jellemző rám, hogy a partnereim miatt hisztizzek

- mondta Ervin az Indexnek.

Prónay-kastély (@pronay_castle) által megosztott bejegyzés,

A tanár főszereplője hozzátette:

az RTL Klub egy profitorientált cég, az országra jellemző uram-bátyám viszonyok nélkül. Nem egy színész dönt több százmillió forintos projektek szereplőiről. Soha, senkit nem rúgattam ki semmilyen produkcióból.

Azt persze Nagy Ervin sem állítja, hogy ne fogalmazta volna meg a problémáit a partnerével kapcsolatban a rendező felé.

Egy jó partner nemcsak annyit jelent, hogy a másik tetszik vagy sem, ügyes vagy sem. Egy jó partnerrel van köztünk egy olyan belső energia, egy olyan pulzálás, amivel felfelé húzzuk egymást. Húsz év filmezés után ki merem jelenteni, hogy egy filmben a partnereknek egy idő után félszavakból is meg kell érteniük egymást. Mi viszont nem tudtunk egymásból építkezni, nem volt meg a dolog svungja. Az első héttől kezdve problémák voltak, hol a hangsúlyozással, hol azzal, hogy Juli mindig a kezében tartott valamit, ha kellett, ha nem, mint az amerikai sorozatokban, mert az hú, de természetes. És ha ezekről a problémákról szóltunk neki, ha megpróbáltunk segíteni, felhívni a figyelmét, hogy a karakter az nem egészen ilyen, annak általában sértődés vagy hárítás lett a vége. Úgy éreztem, Amerikából több önérzetet hozott haza, mint szakmai tudást

– mondja Nagy Ervin.

Zoltan Gyongyosi (@zedfoto) által megosztott bejegyzés,

Azt mondja, jelezni, hogy nehezen megy a közös munka, és kirúgatni az illetőt két külön univerzum. Azt viszont vallja, hogy a színésznővel csak hármasra sikerült a közös munka, pedig csillagos ötös is lehetett volna. A színész hozzáteszi, amúgy esze ágában sem lett volna minderről beszélni, „de Juli felrúgta a szakmában megszokott diszkréciót, és elkezdődött a sárdobálás, ezt pedig nem szerette volna szó nélkül hagyni."

Nagy Ervin egyébként azt mondja,

vele nem egyeztettek a végső döntésről

Az RTL Klub – eltérve a licenszt adó eredeti német sorozattól – nem hosszabbította meg a női főszereplő, Ubrankovics Júlia szerződését a sorozat most forgó második évadára.

julia ubrankovics (@juliaubrankovics) által megosztott bejegyzés,

A színésznő úgy érzi, az elválás nem fair módon történt, mivel csak jóval a döntés meghozatala után szóltak neki, így – mint mondta – elesett sok más munkalehetőségtől, hiszen a csatorna szóbeli kérésére semmi mást nem vállalt október végéig, és ezért utazott haza Amerikából is – írja az Index.

julia ubrankovics (@juliaubrankovics) által megosztott bejegyzés,

Az RTL Klub közben úgy döntött, hogy szerződésszegés miatt bepereli a színésznőt.

Az RTL Magyarország marketing- és kommunikációs igazgatósága korábban a Blikknek azt mondta:

Szerződésszegés történt, amelyek okán jogi lépésekre kényszerül a csatorna. A televíziós sorozatok mindegyikében előfordul, hogy egy-egy karakter története véget ér. Még Magdi anyussal is ez történt a Barátok köztben, pedig másfél évtizednél is tovább volt az életünk része. A folytatásra vonatkozó információk azonban bizalmasak, hiszen a sorozat utolsó epizódja úgy fejeződött be, hogy a néző izgulhatott, vajon beteljesedik-e a két tanár szerelme vagy sem. Többek között ezt a kellemes izgalmat vették el a sorozat rajongóitól

A csatorna közben hivatalosan is bejelentette, hogy folytatódik A Tanár című sorozat, és már el is kezdték a második évad forgatását.

Ubrankovicsot Trokán Nóra váltja.

Forrás: Index

Címlapi kép: Instagram

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ila51
hű , meg hó ...olyan sok felejthetetlen élményt N E sem adott még , de ebben a sorozatban jó volt .
fekete
Mit hozott. Dragott,vagy butitast? Mert ott ma's nincs.
Eladott Ország
Ervin művész úr! Nekem tökmindegy, felőlem téged is kirúghattak volna, mivel az ilyen szappanoperák nem érdekelnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok