Kulcsár Edina kisfia néhány héttel ezelőtt született meg. A csinos modell pedig azóta több sejtelmes képet is posztolt a közösségi oldalaira gyermekével, de a kisbaba arca egyik képen sem látható. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Szabó-Kulcsár Edina ️ (@edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés,

Sok követője sérelmezte is a képek alatti kommentszekcióban, hogy miért csak a kis lábikók látszanak a fotókon, sőt volt, aki egyenesen azt állította, hogy a kis Medoxnak minden bizonnyal van valamilyen születési rendellenessége, ezért rejtegetik ennyire szülei.

Ám Edina most végre megtörte a csendet ennek kapcsán, sőt azt is elárulta, hogy mikor láthatjuk majd a kicsit.

Sokan kérdeztétek, hogy meg fogjuk-e mutatni a mi kis csodánkat. Már olyan találgatásokkal is találkoztunk, hogy biztos valami baja van a gyermekünknek vagy csúnya és ezért takargatjuk. Szerencsére semmi ilyen dolog nem áll a háttérben. Szerettük volna megadni a módját, hogy egy szép fotósorozat keretén belül lássátok őt először. Nemrég meg is csináltuk a képeket, szóval hamarosan ti is láthatjátok az angyali kis arcocskáját, amit én nap mint nap csodálhatok

- írta a fotó mellé Edina.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Szabó-Kulcsár Edina ️ (@edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés,

Forrás: Blikk

Fotó: Instagram

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Eddig se érdekelte az emberek tömegeit.
Miért hiszik ezek a magamutogató ribancok, hogy a családon kivül (és ez érthető is) mások aludni se tudnak, ha az ő gyerekeik képét nem láthatja a köz.
Többször írtam, hogy az én (és mások saját) unokája, gyereke képét örömmel nézi, de hogy ebből közkincset csináljanak? Az már nem a kicsi képének szól, hanem a mama magamutogatásának. Nehogy kimenjen a köztudatból. Isten őrizz, hogy egy napra is a feledés homálya borítsa. És ennél már csak a bizonyos terhesképek demonstrálása visszatetszőbb számomra (legalább is).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.