Curtis bejelentette: jövő év augusztusában fognak megesküdni egy kastélyban.

Kiderült, hogy Curtis és kedvese a Borostyán Med Hotelben kelnek egybe. A kastélyhoz egy 7 hektáros park is tartozik, a kastélyon belül pedig 49 luxusszoba várja majd a vendégsereget,

Curtis ugyanis 200 főt szeretne meghívni élete egyik legfontosabb eseményére.

A Ripost a szálloda oldalára hivatkozva azt írja, korlátlan alkohol fogyasztással, csokiszökőkutakkal és a kiválasztott vacsorával együtt

6 millió forintjába is kerülhet a zenésznek az esküvő azon a helyszínen. Az esküvői ruhák, beleértve a koszorús lányok öltözetét, és az esküvő további kiadásai pedig feltehetőleg még plusz 1 milliót visznek el.

„Ha az ember annyira biztos a dolgában, mint én, kár halogatni a beteljesülést, szóval jövő nyár végén feleségül veszem ezt a csodálatos nőt! Nyíradonyban, a Borostyán Med Hotelben lesz az esküvő és a lakodalom is, melyre kétszáz főt várunk majd. Igen, meg szeretném adni a módját, mert Kriszti megérdemli, hogy álomesküvőn mondjon igent nekem erre az életre” – mondta a lapnak Curits.

Miután nem tudott ott lenni Emilió házassági esküjének a megerősítésén, ahol ő lett volna a tanú, kárpótlásul barátját és egyben új zenésztársát kérte fel tanúnaksaját esküvőjén a rapper. 

„A helyzet az, hogy már bele is kezdtünk a család bővítés projekt be. Részemről az is rendben van, ha hatalmas pocakkal áll majd mellettem életem szerelme, amikor összekötjük az életünket” – árulta el Curtis, aki korábban is megerősítette már, hogy készen áll az apaságra.

Cikk- és címlapkép: Facebook/Curtis

(Ripost)

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
volvós
Esküvő 1...esküvő 2 ...esküvő 3 igy megy ez a drogos " celebeknél "
aztán válóper 1...vválóper 2 ...stb. de a gyerekcsináláshoz nem kell ész !!!

.

.

.
anima
A drogos, a kurva, meg a kutya - van valami ilyesmi című magyar film
anima
Ja, nem. Valamiért összemosódtak bennem a Hét pszichopata és a Si-cu-t, meg A hentes, a kurva (a kurva stimmelt), és a félszemű filmcímek
Eriksson
A képen úgy néz ki ez a hölgyemény , mint egy kiugrott szaúdi hercegnő. Árban is közelít.
terlasz
Ez így is lesz, ha a nagy boldogságtól ki nem üti magát, mint ahogy szokta.
advocat
Én elgondolkodnék. De és egyébként magánügy. Ennyi marad a repből? Jobb mint a kazánkovács! Hiába, ez kell a népnek. Erre van kereslet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.