A téma mindig nagy indulatokat kavar, ez esetben sem alakult máshogy a történet.

Szinetár Dóra egy fotóval demonstrálta, hogy kiáll a nyilvános szoptatás mellett. A szükség úgy hozta, hogy a Mammut folyósóján, egy kanapén kellett megetetnie gyermekét, ezt pedig megosztotta széles rajongótáborával.

A vélemények – mint legtöbbször – erősen megoszlanak. A többség egyfajta csodának, életformának tartja az egyébként teljesen természetes dolgot, de akadt olyan is, aki hányingerkeltő cselekedetnek.

Itt a nagy vitát generáló fénykép:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Szinetár Dóra Official (@szinetardora) által megosztott bejegyzés,

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mackoka46
Azért az indulat, mert nem tápszert adott a gyermekének. Ilyenkor mindent bevetnek az elftársak, még a kutya ugatást is, hogy ne tudjanak nyugodtan szoptatni az anyák.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@karma1: enyhén ataxiás? Én még a cipőmet sem tudom bekötni egyedül. vagyis igen, ha épp nem ordít rám valaki hogy sánta, béna lusta troll vagy.Ez a társadalom nem nézi jól semmit és senkit ha nem maximalista.Nem mi lesz a kis Benny sorsa, de szülei óvják és nem hagyták magára. Ez a lényeg. Remélem semmi nem akadályozza meg abban hogy teljes életet éljen.Az intolerancia, a közöny a mai társadalom legnagyobb bűne.Nem csak orbáné.
karma1
@bakcsubakka: Hat egy masfel eves gyereknek kb 4 fogacskaja van,...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.