Egy-két jól termő almafa képes egy öttagú családot akár egész ősszel és télen ellátni vitaminban gazdag gyümölccsel. Fontos, hogy amit nem tudunk frissen, az éréskor megenni, azt a lehető legtökéletesebben el tudjuk tárolni. Tanácsok az alma tárolására Az almaszüret java hazánkban szeptember-októberben kezdődik el, mivel a magyar ültetvények jelentős részében őszi almákat termelnek. A kiskertekben inkább előfordul […]

(Forrás: Napidoktor)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mirabilis
Leginkább sehogy. Annyit vegyél, amit 2-3 nap alatt elfogyaszt
Mirabilis
"1. Hibás almát ne tegyünk a többi közé!
A kissé hibás, tehát a jég vagy ág által megnyomott vagy kukacos almák is fogyaszthatók,.."balbalala
Hol van szeptember, október táján jég által megnyomott alma? Te teljesen hülye vagy.
Carlicota
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top...
Mirabilis
"2. A teljes érésben lévő almát használjuk el, ne tároljuk"
Te kikhez szólsz? Asszed mindenkinek van almafája? Hülye napidoktor.
Mirabilis
"Az almát, mint általában a legtöbb gyümölcsöt, a teljes beérése előtt 1 héttel érdemes leszedni, ha nem tudjuk azonnal elfogyasztani, és a téli napokban is szeretnénk „frissen szedett” almához jutni"
Ennek mi köze a címhez:Hogyan tároljuk az almát, hogy friss és ép maradjon?Hülye napi doktor.
Mirabilis
" Lehetőleg valami hűvös helyet keressünk neki, akár egy pince, garázs is megfelel"
Haha :tanácsodra meg reagáljon az, aki panelban él és nincs pincéje

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél