Biztosan láttatok már olyan brit vagy amerikai karácsonyi filmet, amelyben a szereplők tojáslikőrt kortyolgatnak az ünnepi asztalnál. Nálunk húsvétkor (is) fogyasztják, de miért ne zárhatnánk ezzel a lágy és krémes itallal a karácsonyi vacsorát? A jellegzetes karácsonyi ital eredetéről megoszlanak a vélemények, legtöbben a kora középkori possetre vezetik vissza, ez az ital forró tej […]
Forrás:
Ízes Élet
RSS tartalom,
A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
2-3 cl whiskey
2-3 cl tojáslikőr
tetejére tejszínhab
Mindezt forrón, de óvatosan melegítve a tojás miatt...