Korda György csütörtök este már a sokadik szülinapi partiján vett részt.

Január 4-én ünnepelte 80. születésnapját Korda György, akit még Orbán Viktor is felköszöntött. A magyar pókerközvetítések királya még korábban kijelentette, már csak a kerekebb, fontosabb évfordulókat ünnepli meg, de ezek közül is a 80. lesz az utolsó.

A Bors közlése szerint a nagy napon csak a szűk családi és baráti kör köszöntötte fel az ünnepeltet, január 10-én viszont a rajongók és pályatársai is átadhatták jókívánságaikat mindenki Gyuri bácsijának a Korda Piano Bárban, ami egyben a hely hivatalos megnyitó ünnepsége is volt.

Ugyan a vendégek között számos színművész és zenész is megjelent, – többek között Sasvári Sándor Jászai Mari-díjas színművész és Csepregi Éva, a Neoton família egykori sztárja – ám a buli során egy valaki hiányzott Korda György mellől.

A Bors beszámolója szerint késő estig a szülinapos gyönyörű felesége, Balázs Klári csak pár perc erejéig tudott csatlakozni az ünneplő tömeghez. Ennek hátterében az állt, hogy szeretett kiskutyájukat, Fánit nemrégiben hasnyálmirigy probléma miatt kellett megműteni, ezért rá kellett vigyáznia.

„Egyre jobban van a mi kis ékszerdobozunk, de azért a gyógyulás még hosszú fo­lyamat lesz. Ettől függetlenül remek hangulatú este volt. Az ünneplés természetesen még két napig folytatódik, szívesen látunk mindenkit a valóra vált álmunkban, a Korda Piano Bárban” – mondta.

Cikk- és címlapkép: Facebook/Korda György és Balázs Klári

(Bors)

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Köszönjük bors JÓ MÉRETESET NYALTATOK !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
durbincs
@simmering73: Bezzeg-Tahó ,okoskodjon a bányába- tapló ? Gyuribá nem a maguké ?
durbincs
@papa.49: kulatasi ,fürödhetne má -hisz hátáig freccsent a technologia ?
papa.49
@durbincs: Fürgyél már le kőolajba hátha jobban nézel úgy ki akkor nem csak BELÜL, KIVŰL IS FEKETE LESZEL MINT A ÉJSZAKA !!!
durbincs
@papa.49: a szappan nem harap ám ,mint a nénik ?
papa.49
@durbincs: Te tudod mi a szappan ???
Ja azt főztél anyádból )))))))))))))))))
durbincs
@papa.49: látni tisztálkodásból, rettenet hiányosak az ismeretei ?-kulas

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.