A műsorvezető kiemelte, jelenlegi feladata, a Gyertek át! ebből a szempontból igazi szerelemprojekt.

„Tavaly voltam a Nyerő Párosban, viszont azóta valóban nem szerepeltem, egészen mostanáig.

Az a helyzet, hogy talán kevésbé motivál az, hogy rendszeresen a képernyőn szerepeljek.

Persze ha a csatornán olyan műsort terveznek, ami felkelti az érdeklődésemet, akkor jövök szívesen, de már nem mindenáron. Az, hogy mindenképpen ott legyek a képernyőn, már nincs meg bennem húszévnyi aktív tévézés után” – mondta a Blikknek Balázs.

A műsorvezető kiemelte, jelenlegi feladata, a Gyertek át! ebből a szempontból igazi szerelemprojekt. „Igazán inspiráló és szórakoztató feladat. Tulajdonképpen ez jutalomjáték számomra, egyrészt pont ilyen a stílusom, másrészt a producere is vagyok, így a kreatív részéből is kivehetem a részem. Február 21-től megújult formában láthatják a nézők a műsort” – a műsorvezető.

„A producerkedés nálam hobbi. Szívesen csinálom, ha én szerepelek benne, vagy látok a műsorban fantáziát, de nem akarok feltétlenül ebben elmerülni,

a napi produceri munka nagyon nagy meló. Onnan is látom, hogy az én cégem gyártja a rádiós műsorunkat, és tényleg rengeteg vele a munka” – tette hozzá.

Cikk- és címlapkép: Facebook/Sebestyén Balázs Hivatalos oldala

(Blikk)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

durbincs
De Sebi ott van még az Akvárium , Camponában ? belül van még otthely számodra ? ...
S ott belépő van , és nem frekvencia engedély ?
simmering73
Ezt örömmel hallom. Amilyen normálisan, szerethetően indultál annak idején, annyira elszaladt a ló veled a végére.
Szeparepa2
1. eleve kutyát nem érdekel ez az ostoba ripacs, legfeljebb csak suttyó proli kereskedelmi tv-néző birkákat
2. épp elég ideig rombolta a színvonalat a magyar médiában úgy, hogy egy tanulatlan, idétlen tahó, akit beválogattak az utcáról egy zenei tévébe rihegni röhögn... aztán leszopott valakit gondolom, és ebből nőtt ki egy szánalmas tipikus mélymagyar szégyenkarrier... Bár a Balázs Show mondjuk az az ő szintje volt, ott is kellett volna maradni...a rádió más kérdés, abban amúgy szerintem szórakoztató, ahhoz nem nívón aluli annyira, mint a tv-hez, de hát a magyar nívó eleve amblok a béka segge alatt van... szóval rádiózás még hagyján... és mindezt nem azért írtam, mert nem kedvelem, hanem egyszerűen látom a tényt, hogy mindigis ostoba és tehetségtelen ripacs volt a televíziózáshoz...és ez már aligha változik... A legnagyobb erőpróba szerintem neki az volt, hogy felkeljen meg beérjen időben nap mint nap... 20 év kereskedelmi médiacsicskasággal bár jó pénzt lehet keresni, de nem embernek való meló...
Lepényleső
Pedig jól megy neki,- a dörzsi,vagy újabbat kellene illetni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok