Szerinte sok nő trampli módon jár, ez pedig a nyújtás és lazítás hiányára is visszavezethető.

Pirner Alma rúdtáncos ismét belecsapott a közepébe az Instagramra feltöltött gondolataival (tavaly egyszer már sikerült sokakat felháborítania, mikor azt írta, hogy az elhízott emberek vizuális környezetszennyezést követnek) – vette észre a 24.hu.

Pirner Alma szerint sok nő trampli, ezt egy magáról készült meztelen képpel illusztrálta – fotó

Fotó: YouTube/TV2

Most a közelgő nőnap alkalmából nyilvánult meg:

Vágjunk is egyből a közepébe: nehézkes járású, lomha mozgású, robusztus és trampli. Te ne vedd magadra, de sok nőről ez jut eszembe, amikor látom őket az utcán sétálni. Nem kell feltétlen, hogy súlyfeleslegük legyen, sokszor nem csak ez okozza a problémát. Hanem a nyújtás/lazítás hiánya

- írta bejegyzésében, amihez egy magáról készült meztelen fotót is mellékelt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Pirner Alma/Absolutely Woman (@almapirner) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzése így folytatódik:

Még mindig megdöbbentő számomra, mennyire kevés energiát fordítunk a nyújtásra, pedig több dolgon segíthet, több mindenen javíthat, mint azt gondolnánk. Ki ne szeretne mozgékonyabb, könnyedebb, légiesebb, nőiesebb és persze hajlékonyabb lenni? Szinte minden nő álma az, hogy már a puszta megjelenésével ezt a hatást keltse, és így is érezze magát, nem igaz? Nyújtani KÖTELEZŐ.

Nem, itt nem arra gondolok, amikor jó esetben, ha edzel, az óra után 5 percig "nyújtó" gyakorlatokat végzel.

Elárulom neked, az nem sokat ér. Fejlődni legalábbis biztosan nem fogsz tőle, de a lelkedet megnyugtatod, hogy "én szoktam nyújtani." Több rossz hírem is van. Nőként mindegy, hogy éppen melyik szerepedet éled a mindennapokban, vagy melyik korosztályt erősíted, a probléma mindenhol felüti a fejét. Ha a napod nagy részét kocsiban vagy irodában üléssel töltöd, vagy a gyerekedet cipeled, Te is azok közé tartozol, akinek muszáj lenne egy kicsit komolyabban foglalkozni a témával. Ha az idősebb korosztályhoz tartozol, amikor törvényszerűen merevebbek már az izmok, vagy éppen sokat sportolsz, és nagyobb az izomtömeged, az egyetlen megoldást a nyújtás adja, hogy kordában tartsd a testedet.

Szóval remélem kezded érezni, hogy ez szinte mindenkinek elengedhetetlen, ráadásul mivel nem egy szuper intenzív ugrálós, pulzusszámot megemelős mozgásformáról van szó, nem baj, ha túlsúlyos vagy, vagy éppen nem vagy tökéletesen edzett vagy egészséges, a nyújtás csak jót tehet.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
@ila51: Igaza van Pirner Almának. Neked is igazad van. Viszont sokkal jobb, ha a fiatal lányok inkább sportcipőkben járnak, mintha körömcipőben bóklásznának. Egészségesebb.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ila51
ballagáson voltam , és meglepő volt , hogy a legtöbb lány a szép kis körömcipőben csak baktatni tudott , a sportcipőhöz vannak szokva
Levendula
@ila51: Igaza van Pirner Almának. Neked is igazad van. Viszont sokkal jobb, ha a fiatal lányok inkább sportcipőkben járnak, mintha körömcipőben bóklásznának. Egészségesebb.
Tavryni őrnagy
Én ilyet nem mondanék rá, de ha ö ezt gondolja..
simmering73
Mióta abbahagyta a lepedőakrobatikát, a művésznő is kellemesen elhízott. Látszik rajta, hogy felhagyott a rúdmászással.
ila51
@Levendula: igaz , én is inkább a sportosat szerettem , és ma is .
verőce21
Jó teste van, kétségtelen. Biztosan a sok "nyújtástól".
Boldog Nőnapot kívánok neki és a Kedves Női Blogtársaimnak is!
namihami
Viszont sok nő szerint Pirner Alma egy ordas qrva. amit ezzel szemben a szintén róla készült fotó oly hitelesen szemléltet.
Erre mondják:: egy-egy.
És, ha már választani kell, inkább a kicsit trampli, mint a családot széles lyuksógorsággal gazdagító matrackanca.
Dr plágium
Egy ribanc ne merje kritizálni a 2-3 gyerekes munkában meggyötört nőket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.