Az Puskás Peti és színésznő kedvese, Eke Angéla közel öt év után döntöttek úgy, hogy külön utakon folytatják, de békében és szeretetben váltak el az útjaik.

Puskás Peti újra szingli – szakított az álompár

„Őszinte és bensőséges kapcsolatot követően, közel öt év után úgy döntöttünk, hogy párként különválnak útjaink. Rengeteget tanultunk egymástól, életünk meghatározó szakaszát töltöttük együtt, máig közös világszemléletben” – írta Peti és Angéla a Blikknek.

Kapcsolatukra 2014 decemberében derült fény, ám akkor már több hónapja találkozgattak. Az érzések olyan erősek voltak, hogy Puskás Peti 29 évesen, életében először elköltözött otthonról a kedveséhez. A szerelmesek mindig is nyíltan szurkoltak egymás sikerének, még akkor is, ha esetleg éppen két konkurens csatorna műsorait erősítették. Egyértelmű volt, hogy bevallottan szenvedélyes kapcsolatukkal hosszú távra terveznek. Sőt, a másfél éve adott közös interjúban a családalapítás témája is felmerült.

Ám az utóbbi időben valami megváltozott, eltűntek a közös posztok, az egymást biztató kiírások, ennek ellenére úgy tudjuk, Peti és Angéla az utolsó pillanatig próbálta megmenteni a kapcsolatukat – sikertelenül.

„Érzéseink átalakultak, így haragtól mentesen, baráti szeretettel és egymás iránti tisztelettel folytatjuk tovább. Természetesen a jövőben is közösen és odaadóan gondoskodunk majd kedvenc kutyánkról, Bambikáról. Mindketten továbbra is maximális erőbedobással koncentrálunk szakmai teendőinkre, amiket, reméljük, a későbbiekben is változatlan érdeklődéssel követnek” – üzente Peti és Angéla.

Forrás: Blikk

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Egy főzősműsorban láttam ezt a nőt,de ha férfi lennék,jó messzire elkerülném.Nem a főzőtudománya miatt,mert az nemigen van,hanem az affektálása a világból kikergetne
Aki Én
Látom sikerült kijavítani a címet. Így lett álompártból álompár. Nem mindegy :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.