Meghan hercegné nem igazán szeretné magát tartani a hagyományokhoz, jóllehet a brit királyi családban megszokott dolognak számít például az is, hogy a kis trónörökösöket megmutatják a kórház lépcsőjén állva, mindössze néhány órával azután, hogy megszülettek.

Lady Diana a kínzó fájdalmak ellenére megmutatta a világnak hercegi sarjat – így emlékezett vissza

Katalin hercegné mindhárom gyermekével megtette ezt, előtte pedig Diana hercegné is, noha Vilmos herceg felesége minden bizonnyal nem fog erről az élményről beszélni. Vele ellentétben Diana korábban őszintén mesélt arról, hogyan is élte meg azt, hogy Vilmos világra hozása után – 1982-ben – szinte egyből ki kellett állnia a nyilvánosság elé, hogy kezében az újszülött csöppséggel fotózhassák le őt. Erről Nigel Cawthorne Call Me Diana című könyvében olvashatunk.

"Amikor elhagytam a kórházat, alig bírtam egyik lábamat tenni a másik után. Rettenetesen fájtak a varratok. Nagy erőfeszítésembe került, hogy ott álljak és mosolyogjak, ha csak néhány percig is. Amint pedig az autónk elindult, és a fotósok sem láthattak már, sírva fakadtam"

- mesélte Diana hercegné, aki két év elteltével, 1984-ben még egyszer végigcsinálta ezt kisebbik fiának, Harry hercegnek a születése után.

(Fotó: wikipédia)

Forrás: Blikk

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.